tontonannesi Arkadaşlar kızım 5 yaşında 18 kilo. Zayıf bir çocuk. Kan tahlilleri herşey yapıldı hiçbir sıkıntı çıkmadı. Balık yağı vs kullandım ama kilo almadı. Bu tarifi yap kilo alır dediğiniz bir tarif var mı ? Yardımcı olurmusunuz ?
akaneu tontonannesi hiç kafana takma benim kızda öyleydi ergenliğe girdi boyu uzadı kilo aldı artık ben kızıyorum yeme diye 🤭
ays45 tontonannesi lütfen kızınız zayıf görünüyor diye zorla kilo aldırmaya çalışmayın. Ne kendinizi ne de yavrunuzu durduk yere yormayın. Maşallah sağlığı keyfi yerindeyse ki yerindeymiş ne gerek var… Bende zayıf bir çocukluk geçirdim ama taş gibiydim. Kendi akranlarım hastalıktan kırılırdı ben hasta olmazdım. Bir şeyi iyiyken irdelerseniz tam tersine pişman olursunuz. Allah korusun🙏 Bırakın normal yemesine içmesine devam etsin. Zamanla alır😊 Biricik annesi olarak endişelenmeyin🥰
tontonannesi akaneu dışardaki insanların boğasını sıkasım geliyor. Aaa yemek vermiyormusun sen bu çocuğa ? Niye bu kadar zayıf lafları duymaktan psikolojim bozuldu valla 😞
ifakaya Benim kızım da 5 yaşında 17 kg doğduğunda da küçücüktu zâten.kilo alamıyor sanırım bağırsakları hızlı çalışıyor. Sağlığı yerinde olsunda elbet ilerde alacak ☺
tosbiksmoms tontonannesi 5 yaşinda ve en son 16,5 kiloydu (5-6ay oldu)boy kaç bizim doktor genelde boya önem veriyor.