Ays21 gulsarem 26 aylık kızım var. Henüz tıvalet eğitimi vermedim. Yemek yemesinde gerileme var. Yediği şeyleri yemez oldu. Bu sıra diretme,söylenilenlerin tersini yapma,herşeye o benim diyerek paylaşmak istememek vs gibi yeni huylar eklendi🥲🤣
Cennet70 gulsarem 29 aylık erkek anamdan emdigim sütü burnumdan fitil fitil getiriyor akşam olunca yatağa yattığım zaman ayaklarım zonkluyor Herseye inatlaşma Oyuncak eşya vs paylaşma Aşırı inatcı Yapma dediğimin zıttını yapma Deli dana gibi kıpır kıpır aşırı hareketin shshsjshsh 😅😅 Tuvaletini 21. Ayda öğrendi 3 4 5 cümleler kuruyor Şarkı söyler Olay anlatır Yemeğini izin verirsem döke saça yer Öyle zor yani
bayankivircik gulsarem oğlumda vurma huyu başladı oyuncakları atma huyu başladı bir de çok soru soruyor sürekli anne bu ne gibi
Cennet70 Humanur14 evet kuzum yaşadık karnın ağrır o zaman doktora gideriz falan dedim 2 gün yapmadı altına kacırdı sonra Allah’ın hikmeti cırcır oldu anne karnım dediği an vc ye gittik yapınca rahatladı böyle böyle alıştı
zuhalsebu bayankivircik inan ki bu ne’ye şükrediyorum. Bizde de neden? başladı. Bir de bir şey için ağlıyor istiyor, yapıyorum neden yaptın diyor. Mesela çikolata istiyor veriyorum, neden verdin diyo, deliriveriyorum o an içime içime 😂
Humanur14 Cennet70 tuvalete başladık 4.gün dışarı çıktık o zaman kadar ne çiş ne kaka hiç bi sıkıntımız yoktu o gün boyu dışardaydık o gün tuttunca diğer günde poposu acıyınca yok şimdi yaptıramıyorum kakasını tuttuyo bi parça iç çamaşırına atıyo devamı yok 5gündür böyle nasıl ikna edicem nasıl yapıcam şaştım kaldım
Cennet70 Humanur14 Allah yardımcınız olsun kuzum ama beze tekrar keısnlıkle dönme derim çünkü o zaman hep zorda kalınca bez olacağını anlayacak sabahları aç karnına zeytin yağı içir karnı yumuşasın birde buraya yapalım gel beraber yapalım ben yanındayım diye ellerinden tutardım ben şimdi kabıx olunvs yine elimden tut der oğlum birde buraya yaparsan kakanı örnek veriyorum en sevdiği şey topitop mu böyle abartılı bi dil de sana kocamaaaaan bir topitop vereceğim gibi denesen
Cennet70 Humanur14 bide bu yapıştırmalı sitikirs mi neydi ondan yaptıkça duvara yapıştıran da duymuştum
Anneko Humanur14 benimde kızım kakadan korktuğu için tutuyordu tuttuğu içinde kaka sertleşiyor yaparken acıyordu doktorumuz kakayi yumuşatsin diye bir şurup verdi 2 3 gün onu kullandık rahatladı baktı artık acımıyor kendiliğinden yaptı ama biz bunu çözene kadar 3 ay geçmişti yani artık kaka tutulamayacak seviyeye gelene kadar tutuyor sonrada afedersiniz keçi kakası gibi tane tane döküyordu şuruptan sonra normale döndü
Humanur14 Cennet70 ay ne rüşvetler sundum telefondan çizgifilm bile açıcam dedim o kadar ileri gittim tamam ben kakamı yapcam şimdi diye otuyor anne gelmedi diyip kalkıyo en son veriyorum zeytinyağından hindistan cevizinden bakalım nasıl olcak strese girdim iyice yeri geliyo bağırıyorumda bu sefer hem daha çok korkuyo hem ben aşırı vicdan azabı çekiyorum Allahım kurtarsın beni bu işten bian önce
engteacherrr gulsarem 31 aylık kızım her şeyin nedenini sorgular sohbet eder gün içinde yaşadığı olayları anlatır inatlaşma dönem dönem gelip gidiyo bu ara kendi kenfşbe oyun kurup oynamaya başladı tuvaletini de 3 4 ay önce öğrendi yemek konusunda seçici malesef beni en çok zorlayan bu . bi de bu ara odasını ayırdık kendi yatağında uyuyor artık . dışardaki insanlardan çekinirdi önceden. şimdi doktora derdini anlatıyo cafeye gittiğimzde garsonlara sipariş filan veriyo oyun parklarında arkadaş ediniyor yani bu ara sosyalleşme belirgin derece arttı . Aklıma gelenler bunlar
Humanur14 kuzeydmrc akışına mı bırakmalıyım kendi mi istemeli ben mi üstüne düşmeliyim nasıl aşabiliriz bu durumu aşırı modum düştü
Gzdnr17 gulsarem 26 aylık erkek ikiz annesiyim Uykular baya iyileşti gece uyanmaları bitti Bi tanesi kendi isteğiyle bez bıraktı Ağlama krizi yok 🪬 Vurma yok 🪬 İnatlaşma yok 🪬 İştahlarında hiç sorun yaşamadık şükür hala devam öyle 🪬 Öğlen uykularını terkediyorlar sanırım genelde öğlen uyumuyorlar 🥰😍
Humanur14 Anneko yağlar kullanıyorum işe yaramaz mı acaba dulcosoft verdi o da 400 tlye yakın alamadım ama geciktirmek istemiyorum bian önce geçsin istiyorum çok yorucu