metehann4 Slm arkadaşlar bu durumu yaşayan var mı saç dipleri çok kuru ve konak olduğunu söyledi doktor başta dökülme yoktu ama kabuklar kaldıkça avuç avuç dökülüyor saçı kalmadı neredeyse
Elfgrn metehann4 Doğumdan sonra saçları dökülüyor bebeklerin bu normal bir durumdur. Yenileri çıkıyor sonradan
SerenGltkn metehann4 benim bebeğim güpgür ve simsiyah saçlı doğdu o kadar saçlıydı ki hiç midem yanmadı hamilelikte diye çok şaşırdık. Sonra dökülmeye başladı ve öbek öbek bölgesel döküldü ve en sonunda tamamı döküldü yerine sapsarı saçları çıktı görselleri ekliyorum 😂 ![
hilalacar2104 metehann4 yattığı yerlerde daha fazla dokulmemler kellik olabilir çok normal endişe etmeyin benim kızım da şu an 4 buçuk aylık saçları döküldü yenileri ara ara ckmaya başladı.bike ara ara kellik komik görünüyor yavrum 🤲🙂 ama çıkıyor hepsi yeniden gayet normal bı durum
gamze08 Çok normal yaa bizim kızda da oldu konak ta vardı taradıkça döküldü yattığı yerde hep saçları vardı şimdi yenileri büyümeye başladı korkmayın kellik falan hepsi toparlıyo sonradan
gamze08 metehann4 hayır olmadı hiç öyle bi durum yaşamadık sizde öyle bişey mi var? Her duştan önce zeytinyağıyla masaj yapın 15 dk bekletip tarayıp yıkayın sonrasında bebek yağıyla nemli kalmasını sağlayın ve asla duştan sonra bere şapka giydirmeyin