melis_t Kızlar bebeğim 5 aylık oldu ama sürekli uykusunda terliyor uyanınca zıbını su gibi oluyor !? Neden olabilir ne yapabilirim terlememesi için ?
ymrrrr Kuzu biraz ince giydir üstünü örtme içerisinin sıcsklıgı iyiyse bşr de bi arkadaşım göstermişti doktora d vitamini eksikliği var dedi diyordu bi sor istersen doktoruna
melis_t ymrrrr ince giydiriyorum evin sıcaklığını da ayarlıyorum d vitamini de kullanıyoruz düzenli olarak başka yapabileceğim birşey var mı
melis_t ymrrrr çok saçlıydı saçlarını bile kısaltmak zorunda kaldık ama saçla da ilgisi yok kafasındaki terleme azaldı ama sırtı terliyor zıbın sırıl sıklam oluyor geceleri uykusunu bile bozuyor bu durum
busra1819 Ben sırtına havlu koyuyorum benimkide 5 aylık doğduğundan beri çok terler ve kendi terinden hasta oluyor anca böyle bir çözüm bulabildim
melis_t busra1819 küçük havlu bende koydum denedim havlu ıslanıyor değiştirip yenisini koyarken de işte uykusu açılıyor
busra1819 melis_t benim eşimde çok terler ona çekmiş yapacak bir şey yok günde 4 5 defa üstü değişiyor zaten