Gezginprenses İyi akşamlar ! Üzerimde sürekli bir yorgunluk, bitkinlik , uyku.... bebeğim 7 buçuk aylık emziriyorum. Multivitamin kullanan var mı ? Faydasını gördünüz mü ? Hangisini kullanıyorsunuz? Daha enerjik olmak için neler yapıyorsunuz kahve dışında 😊
Deletedmom_15 Gezginprenses ben kullanıyorum emzirdiğim için ocean’s mummy var onu alıyorum. Çok memnunum
pilavustutavuk Deletedmom_15 bende hamilelikte kullandım o vitamini..gerçekten beni çok iyi toplamıştı.. doğum yapalı 6 ay oldu... Tekrar başlasam iyi olacak
Gezginprenses MarlaSinger balık yağı değil mi ? Bende imom hamilelikte kullandım. Sonradan imom latte kullandım lohusalıkta sonra bıraktım.
Deletedmom_15 Gezginprenses valla ben psikolojik mi bilmiyorum ama ona borçluyum gün içindeki performansımı. 2 çocuk artı çalışan biriyim . Vitamin almazsam çok sık boğaz ağrısı yaşıyorum, çocuklara bakamam o durumda. Uykusuzluk zaten çok yıpratıyor. Kasım gibi başlayıp Mayıs gibi bırakıyorum, kışı bitirince işte. Bebekten önce de 2 yıl pharmaton kullandım aile hekimim önermişti.
MarlaSinger Gezginprenses balık yağı değil ama onun İçin alg yağı önerebilirim en doğal omega 3. Çok araştırdım hamileyken kullanmıştım. Algae oil diye yazar ama süte geçeceği için bebek için çok faydalı bende başlayacağım kullanmaya. Biraz pahalıdır ama piyasadaki en iyi marka diyebilirim. Çünkü hiç koku falan yok denizdeki alglerden üretiliyormuş
Gezginprenses Deletedmom_15 elimde şu an lohusalıkta kullandığım imom latte bulunmakta. Tekrar başlayayım. Eğer yeterli görmezsem söylediğinizi kullanmaya başlayayım. Kpss çalıştığım için biraz fazla enerjiye ihtiyacım var . Teşekkür ederim öneriniz için 💝
Deletedmom_15 Seker_serbet1 decavit veriyor hamile iken. İlk 3 ay (Doğumdan sonraki) rica etmiştim bana vermişlerdi.
Deletedmom_15 Merve201119 anladım canım emzirirken supadyn kullanılmıyor diye biliyorum ocean mummy i tavsiye ettiler de bana ondan sordum