senmsii Parmaklarıniz eski haline kavuştu mu kızlar benim ellerim önceden çırpı gibi ince ve narindi şimdi o halinden eser yok alyansim sıkıyor tektasim bogumda kalıyor 5 ay önce doğum yaptım. Ne zaman ödemeler azalıyor süreci yaşayan var mı :)
Zeynepefemm senmsii geri eski kilonuza döndüğünüzde parmaklarınız da küçülüyor. Yani diyet yapmanız lazım
HeeSenCokBiliyon senmsii yüzüklerimi asla çıkarmadım ben doğumda bile takılıydı ve daha eski kiloma ulaşmamama rağmen geniş gelmeye başladı sanırım tersim ben biraz😂 ve şöyle bir şey var 20 kilo almıştım hamileyken ama asla sıkmıyor rahatsız etmiyordu beni mdemim yoktu karnım çok büyümüştü
senmsii Zeynepefemm 14 kilo verdim şuan 7 kilo fazlam var ama bu kiloda oluyordu yüzüklerim çok ilginç bir durum l. Birde herkes ellerin eski haline gelmeyecek dedi cevremde bir moralim bozuldu
Aklimideliricem Ben hiç çıkarmadım ödem tutmadım ya 2 hamilelik geçirdim 2sinde de 6 kilo aldım niyeyse😂 gerçi 36da doğdu benimkiler 38-39a doğru ödemlenir miydim bilmiyorum😂
seymaceviik ben doğuma gitmeden önceki gün çıkarttım eve gelince geri taktım biraz zor çıktı ama rahat oldu 😅
aseltos0808 nsm ah ah inş🫣 4. Ayımdayım ilk 20 günde ödemleri attım kaldı kilo gitmiyor emziriyorum diye diyette yapamıyoruz bakalım ne zaman gidexekt
Zeynepefemm senmsii ay yok ben hala eski kiloda değilim ama parmaklarım küçüldü yüzüklerim oluyor siz birkaç kilo daha verin parmaklarda incelecek
senmsii Zeynepefemm Kaçıncı aydan sonra küçüldü çoğu kişi 10. Aydan sonra gidiyor diye valla moralim bozuluyor:)
senmsii HeeSenCokBiliyon Benimde karnım çok büyümüştü o yüzden çatlagım çok oldu gelde 36 dan sonra birden oldu ben şok
Zeynepefemm senmsii ay ne alakası var saçmalık bence ne zaman kilolarını verirsen o zaman gidiyor ay la ne alakası varmış
HeeSenCokBiliyon senmsii ay evet evet sorma hadi hamileyken beyazlardı doğumdan sonra kahverengi oldu o çok kötü bir görüntüydü şimdi açıldı rengi biraz
nsm aseltos0808 aseltos0808 emzirdirdikce zayiflayacaksin ama genede yeme içmeye dikkat etmek gerek tabi