berentt Yaşayan varmi ya kilo az almış mamada yemiyor meme dr emmiyor. Neler yaptınız bu dönemde ne zaman bitiyor
yagizinannesi0606 berentt uyurken emzirdiğini 2 aydan 6 aya kadar yaşadım sonra döndü sütüm yetmedi 12 aya kadar damla damlada emdi tabi mama destekli
mom-ipek berentt ah ah neler çektim neler. Ben emzirmek için memeyi yaklaştırdıkça kafasını devamlı geri çekerdi belim ağrırdı artık. Uyumaya yakın emzirdim. Rüya öğünü yaptım. Bir de benim yapmak aklıma gelmedi ama size tavsiyem bir de kangurunuz varsa kanguruda emzirmeyi deneyin belki etkisi olur
Nurselin72 berentt benim bebişte emmiyor 4 ayı geçtik biberona sağıp veriyorum elimden geldiğince öyle de olunca sütüm yetmiyor mama da veriyorum bu durumda uyuyunca da emzirmeye çalışıyorum böyle geçiyor ama mama bize iyi gelmedi kusma başladı verdiğimden beri
selomelo Ayakta sallanarak emzirin biraz zor ama kabul ediyorlar ben silikonla emziriyodum ayakta sallanarak silikonu bile bıraktırdım emzirme danışmanı en çok ayakta sallanarak severler demişti ya öyle yaptım ya da yanına yatarak emzirdim öyle aştık reddi