Dedektifgadget 1 göbek yağlarını aldırmak 2 lazer göz ameliyatı 3 dişlerini yaptırmak Aslında hepsine ihtiyacım var ama bir tane hakkım olsa gözlerimi çizdirmek isterim çünkü gözlüksüz kızımı daha net görmek istiyorum 😍
beyzzsenturkk_ Dedektifgadget burnumu yaptırmak istiyorum yani aylarca ac kalabilirim dışarı cıkmam gerekirse para harcamam ama burnumu yaptırayım artık yani yoksa duvara kafa atıp kırıcam irem derici gibi 😂😂😂😂😂
mondecaidensecmeler Dedektifgadget 1 dişlerimde sorun yok sadece sarı,gözlerimde de sorun yok elimde olsa lazerle beyazlatma yapmak isterdim genital bölgeme
Beyninizikullanmakucretsizdir Uykusuzhergeceeee ahahaha bende 4 diyorum memişlerim büyük sevmiyorum 😂
amazontuba Uykusuzhergeceeee ay ben deeee😵💫 bariz ikisi arasında fark var birine küçültme yapsam fena olmaz🥸
Beyninizikullanmakucretsizdir Dedektifgadget öyle aman aman büyük değil ama biraz küçük olsaydı daha çok hoşuma giderdi 😬 90 bedenden 75-80 bedene düşsem hiç fena olmazdı mandalina gibi güccük 😁😁
zeynepdemrci Dedektifgadget göbüşüm gitse keşke sezerysn oldum un torbası gibi oldu vıcık vıcık hsjdjfkfkfk😂😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir 95 den 90 düştüm 90 tam iyi bence.😄 @Dedektifgadget göbeğimi sıkılaştırmak. Kilo verdim ama 2 doğum sonrası inceldi yumuş yumuş.😵💫😭 Şöyle eskisi gibi sert dümdüz olsa ne güzel olur. Ama ilerde düşünüyorum evde crop giymek benimde hakkım.😂