minikannsi Hanımlar bugün tatlı patates yapicam ama birazcık vericem ilk yicek geri kalanını nasıl saklicam hepsini haşlayıp saklama olur mu bozulmaz mi yardımcı olurmsnz
mirooooo minikannsi ben kesip kalanını buzdolabına kaldırıyorum haşlamadan bidahaki yapışımda kesilmiş kuruyan yerini alıp kalanını yine haşlıyorum birşey olmuyor
Mnli minikannsi az az yiyeceği için kalanı kendiniz yiyin bozuluyor fırında tavuk patates yaparsınız mesela karıştırın arasına ya da mercimek çorbasına atın anlaşılmıyor tadı havuç gibi
cokbilmismom minikannsi haslayip saklamayın patates türevleri pişmiş çok durmaz zehirler. Strecleyin geri kalanını en fazla iki gün kullanın yine kalirsa kendi yemeğinize katin. Ben dolabada koymuyorum patates dolaba konulmaz diye biliyorum strecliyorum iki gün kullanıyorum sadece
ibildere minikannsi konudan bağımsız tatlı patatesi nerden buluyorsunuz acaba canım çok istiyor ne zamandır bulamadım bir türlü 🥲
minikannsi mirooooo bitirene kadar mı bu şekilde kullanyorsunuz yoksa belirli bı günden sonra bozuluyor mu
mirooooo minikannsi yani bitirene kadar evet ama pişirmeden saklayın kalanı, pişirirseniz bozulur arkadaşlar ondan bahsetmiş çokta uzun süre durmasın tabi buzdolabında