busra2332 Kızlaaar sling almayı düşünüyorum ama hangisini alayım bilemedim. Tek omuzlu olan kullanışlı geldi kıyafet üstünden geçirirken dışarda daha kolay kullanırım diye düşündüm ama tek omuz olduğu için omzum ağrır mı bilemedim. Çift omuzlu olanlar var arkadan bağlamalı onladda kıyafet üstüne zor uğraştırır gibi geldi. Tesettürlüyüm bide kıyafetlerin üstüne nasıl durur emin olamadım. Sizce hangisi?
LaraCroftTombRaider busra2332 Kubbe satıcısından Sling almıştım ben de ama kullanamadım, gardrops hesabımdan uygun fiyata satıyorum evde boş boş beklemesin diye 😊 Bakmak isterseniz kullanıcı hesabım: anyel4
Sunismyson busra2332 kaç aylık bebeğiniz? Başlarda sling kullanmak mantıklı komple vücudu saran. Tek omuz olanlar sonraki dönemler için diye biliyorum şöyle 1 yaş civarı. Ben trendyoldan İlays mabel’dan aldım.
ZeydsMom busra2332 tek omuzlu ben kullanamadim tek tarafa agirlik gibi oluyodu omzum aciyordu bi yerden sonra. Bununla sabit kaliyordu iki tarafda ayni. Ama yinede herkes ayni degil belki siz tek omuzla rahat edersiniz bilemem oni
ilay-mom E bebek ten almıştım sevibebe marka ben memnun kaldım bel desteği var ama bebeğim memnun kalmadı o kadar denedim kıyameti kopardı istemiyor onu , civilden kuju marka kanguru aldım sürekli dışarıda onu kullanıyorum cok sevdi 😊
smnbr tuzlimon Bende sevi bebe var bel destekli Bi de bel desteği olmayan ama hiiç kullanılmayan ( noone sanırım markası) iki adet var İlgilenirseniz fotoğraf atarım Yer ankara