AylakMatmazel Kızlar dün kbb ye gittim, boynumun altında hızla büyüyen bir kitle için. Boyun usg istedi, bu kağıdı verdi. Kağıtta boyun usg den başka bişey okuyamadım. Çok merak ediyorum burda ne yazıyor Allah aşkına 🤷♀️
AylakMatmazel yanaklibebek biliyorum, sadece ne yazdığını merak ediyorum 🤷♀️ boyun usg okunuyor zaten.
mihramomm1 AylakMatmazel Boyun USG sağ tarafta bir şey hissetmiş özellikle belirtmiş galiba taş gibi bir şey yazıyor sonda tükürük bezlerinde taş oluşmuş olabilir diye mi suphelenmis 😂😂 Şu an baya salladım galiba bunlarda çivi yazısı yazıyor mübarek bu ne ya
AylakMatmazel mihramomm1 hayır verdi elime yolladı, odada izdiham vardı soramadım da. İnsan merak ediyor, neyden şüphelendin yani söylesene insana.
mihramomm1 AylakMatmazel bu baya kendi bulmuş alfabeyi bütün beyin hücrelerim yandı şu an doğumdan sonra kalmamıştı zaten gitti teşekkürler doktor 😂😂😂
mihramomm1 AylakMatmazel Yok bacım bunlarda adam akıllı aciklayani biraz zor buluruz bide kalabalık falan varsa ohoo bir şey demiyorlar böyle insan merak ediyor sonuç çıkana kadar internete bakıyor internet zaten direkt mezara koyuyor 😂
AylakMatmazel ahlelele_ahlelas evet ben de öyle okudum engelleyen taş yazıyor gibi de neyi engelliyor🤷♀️
AylakMatmazel Tugceklcccc ayyy çok teşekkür ederim, yemin ederim büyük bir gizem çözüldü. Şaka değil ölecektim meraktan 🥰🥰
AylakMatmazel Tugceklcccc sayende hmen baktım, bu bölgede oluşan tümörler iyi huylu oluyormuş, teşekkür ederim 🥰🌸