Mammakup Merhaba anneler. Oğlum 6 aylık oldu. Ancak 5 ayından 6 ayına kadar hiç kilo almadı. Daha öncede 4 ayından 5. Ayına kadar hiç kilo almamıştı. Şu an 8 kilo. 3800 gr doğmuştu. Bebeğinde bu durumu yaşayan var mı?
AtaTrkmn Mammakup bebeğiniz 2 aydır kilo almıyor mu yani. Doktorunuz ne diyor benim bebeğim 6 aya kadar düzenli kilo almıştı o yüzden bilemeyeceğim ama çok normal gibi gelmedi bana😕
-erCansu- Mammakup peki baska sorunlar var mı alerji belirtisi mesela 2 aydır kilo almıyorsa mutlaka bisey vardir bunun altinda canim
Mammakup AtaTrkmn 4 aylıkken 3 aylık kilosu ile aynı idi. Şuan 6 aylık 5 aylık kilosu ile aynı. Yani 1 ay kilo alıyorken 1 ay almıyor
AtaTrkmn Mammakup bence doktorunuza sorun benim bebeğim ilk 6 ayda her ay 1 kilo altında alacak olsa ben çok kafama takardım diye düşünüyorum.
Mammakup -erCansu- 2 ay boyunca kilo almama değil 1 ay kilo alıyor 1 ay kilo almıyor bu şekilde. Cildimiz problemli bi çok dr gittik alerji testleri yaptırdık. Alerji değil dediler
Mammakup -erCansu- çocuk alerji dr çocuk dr ve cildiyeye gittik alerji olmadığını düşündüler inşallah değildir