Elamm babygirlandmom bizde 43 günlüğüz geceleri uyanmıylr bebeğim zorlanuyandırıp emdiriyorum doğru mu yapıylrum bilmiyorum uyandırmasam mı diye düşünmeye başladım 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
inismona Ben ilk doğduğu günler sabah 7ye kadar gecede 3 kez emzirirdim. Kendisi de 3 kez belli saatlerde uyanmaya çalışırdı. Gün geçtikçe daha çok uyumaya başladı. Bir seferinde 2 saattir emmiyor diye uyandırmaya çalıştım bana mısın demedi. O günden beri kendisi ne zaman aç olarak uyanırsa o zaman emziriyorum 1 ay 4 günlük bebeğim 🤷🏻♀️
Minnil Bende ilk doğduğu zamanlar iki üç saatte bi kalkıyodum 23 günlük olduk şimdi o ne zaman ağlarsa kalkıyorum genelde 3 4 saat uyuduğu oluyo ama gece uykusundan önce banyo yaptırıyorum emziriyorum sütümü sağıyorum bide onu veriyorum acaba yetiyomudur ki diyorum okadar saat
Miray1616 Elamm ben uyandırmıyorum zaten ne zaman isterse o kendisi aglıyo zaten uyuması 3ü bulduğu için 😌
babygirlandmom Elamm uyandırma canm artk uyku duzenin de olmasi lazm ve zaten o aciktıkca uyanır kizım bazen 5 saat bile uyuyo acikınca uyanıyo sende oyle yap artk buyüdu bebisler😊