_alyazmali_ Selam bursa Nilüfer Dumlupınar mahallesi nasıl biyer ev almak için veya yaşamak için kira durumları nasıl halkı nasıl orada yaşayan vardır elbet kizlar aramızdan hadi bekliyorum sizleri🫡
_adrrdnz00 _alyazmali_ Orayı bilmiyorum ama ben nilüfer kızılcıklıdayım. Çok temiz Bi yer aile yeri çok şirin kiraları da orta çok ucuz değil değişiyor tabi. Buraya uzak mı sizin dediğiniz yer bilmiyorum bende 4 aydır geldim
Betul-Meva2408 _alyazmali_ kiralar değişiklik gösteriyor aradığın kritere göre değişiyor Dumlupınar daha sakin gözlemlerime göre
Betul-Meva2408 _adrrdnz00 dediği yer görükle de kızılcıklı ya yakın 😊 bende görükle de oturuyorum siz tam neredesiniz kızılcıklı da
_adrrdnz00 Betul-Meva2408 Furpa teksin e fln yürüyerek 10 dk sürmez. Paris skala daym ben bi site işte. İşte yanda adapark SİTESİ karşı kelebek sitsi, fln yeni yerleşim yeri sadece evler var bi de çiğköfteci fln yukarı taraf ta kalıyoruz
Betul-Meva2408 _adrrdnz00 annemler de teksin e yakın oturuyorlar sık sık geliyoruz hem uzakta sayılmayız isterseniz insta da takipleselim belki görüşürüz betulunmevasi