lidokain Pamuk_esos ay heralde bu hayatta tek beceremedigim bilmediğim hevesimin olmadığı şey örgü örmek galiba
Dmt-01 Pamuk_esos Profesyonel değilim ama bildiğimiz bişeyse yardımcı olurum.daha önceki gün ip aldım kendime kazak örmeyi denicem vakit bulursam
MademoiselleZengin55 Pamuk_esos Bayılırım,7 yaşında başladım örmeye hala da devam😁Öğretmenim işe gitmeden bile yarım saat örer öyle giderdim,şimdi öyle blr şansım yok tabi.Oğluma hırkalar,battaniyeler ördüm,hatta çeyizlerimin çoğunu bile kendım yaptım ☺️🧿
emiyomu Pamuk_esos evet ceyizime biseyler ormustum sonra ogluma yelek falan ordum ama amigurumide iyiyim oyuncaklar ordum. Şimdi elime alcak vaktim bile yok
Pamuk_esos Dmt-01 bende başladım kızıma ama devam ettiremedim atsam bakabilir misiniz müsait misiniz?
Pamuk_esos MademoiselleZengin55 Elinize sağlık ne güzel bende başladım çok fazla bilmiyorum kızıma hırka başlamak istedim ama bi kısmında sıkıntı yaşadım yardımcı olabilir misiniz?
NmalkoC Pamuk_esos canım ben solak bi insan olarak küçükken hep annem öğretmeye çalışırdı hiç beceremezdim hamileyken amigurumiye heves edip ilk bime gelen setlerı aldım youtube dan izleyerek öğrendim hamilelik döneminde baya oyuncak yapmıştım ip alıp 😂 çok sinir bozucu bir iş ama