Ezelim meryem1 desitin bize bayağı iyi geliyor. Altını sık sık havalandirin bezini çok cisli bekletmeyin ıslak mendil kesinlikle kullanmayın altini ya yıkayın ya da pamugu suya batırıp öyle silin
Zumraa12 meryem1 ben sudocrem kullanıyorum memnunum şimdilik bazen çok kötü olunca pudrada üzerine döküyorum
hunilimomm meryem1 bepantol ve hematen kullanıyor um fazla pişik olunca ılık suyla yıkıyorum birde anne sütü iyi geliyor
Minikprenseees Zumraa12 sudocrem sadece pişik önleyici. Pişik olduktan sonra hiç etkisi olmuyor dr da demişti a
Zumraa12 Minikprenseees valla bilemiyorum ben arada kullanıyorum şükür hiç pişik olmadık dediğim gibi önleyicidir demekki zaten diyorlar pişik olmadan önleminizi alın sonrası çok zor oluyor
Yunel meryem1 canım Bn aklına gelebilecek bütün pişik kremini kullandım ama hiç biri işe yaramadı çok kötü olmuştu ön arka fena pişmişti fito krem kullandım 3üncü 4üncü sürmemde geçirdi eşime bugün yine aldırdım evde yedek kalsın göğüs ucu yaratmada o iyi gelmişti zaten tavsiye ederim
Yasemin-1 Desitin mor renkli olan 👍🏼 Sudocrem, bepanthol, mustela kullandım evet bunlar iyi önlüyor ama desitin var olan pişiği yokediyor
Btlaydnz İyilestirme konusunda en iyi penaten mühendisin oğlu sayfası da inceledi ... daha iyisi yok . Ama temiz içerik istiyorsanız mustela benim rutinim mutlaka yatarken sürerim aynı bez çok uzun kaldığı icin . Ama pişik varsa iyileşsin istiyorsanız penaten kesinlikle . Cok şükür 1 kere bile pişik olmadı oğlum . Kızarıklık görürsem penaten sürüyorum hemen .
masidezehra meryem1 hametan krem pisik olduktan sonra iyi geliyor diger pisik onleyici kremler pisik olmadan once kullanilmali pisik olduktan sonra bir ise yaramiyorlar
Amineyusufmuhammed meryem1 eger alabilirsen travozal çok super bi krem ama pisik kremi degil mantar kasinti gibi seyler için verildi bana çok harika bisi Sabah sur aksama bisi birakmiyo gerci bebekden bebege degisir mi bilmem
Mom104 Amineyusufmuhammed hanımefendi bahsettiğiniz krem kortizonlu bi mantar kremi bebeğin hassas bölgesine sürdüğünüz an ne olur hiç düşündünüz mü ? Lütfen bilip bilmeden ilaç ismi vererek yanlış yönlendirmeyin insanları