ronay150_ Kizlar bebegim 50 günlük doğduğu ilk hafta hariç uykusu hep kısa aralikli 10 dakika uyusa 3 saat uyanık normla mi budurum geceleride aynı çok yoruldugunda 2 saat uyuyor ama gene olarak şekerleme yapıyor
[silindi] ronay150_ çok yoruldugunda 2 saat uyuyor Kesintisiz 2saat uyumasi bile guzel. Bence gayet normal
kubrayuksell ronay150_ yalnız değilsin bak mesela bir saattir geri uyutmaya çalışıyorum ben bayılıcam ama onda tık yok 😵💫
ronay150_ [silindi] yenidoğanlar ilk bir iki ay çok uyuyor diyorlar bende o yüzden endişelendim çünkü uykusu hafif uyanijlik süresi çok uzun bazen altı yedi saati bulabiliyor
[silindi] ronay150_ bazi bebekler uykuyu sevmez suan kizim 19 aylik bebekkende uyumazdi hala uyumuyor gece uykusu 5 saat anca ve ondada kesintisiz asla yatmiyor saat basi kalkiyor😄
ronay150_ [silindi] doktora götürdüm doktor da normal dedi uyku düzenini olusturmami önerdi uyumuyorki nasıl duzen oluşturan😀
ronay150_ kubrayuksell gerçekten işimiz zor Allah hepimize yardım etsin bebisleri sağlıcakla büyütelim inşallah
210796 6-7 saat falan fazla degilmi?benim kizim1 ay 28 gunluk.daha bir kac gun oldu uykulari kisalmaya basladi eski uyutma yintemimi istemiyor gibi artik.