Bebegim 2 ay 3 haftalik hatta bugun 4. haftaya girdi yani Allah’ın izniyle 3 ayi bitirmis oluyoruz haftaya cuma. Bugun oglen sebepsiz bir aglama krizi ile karsilastik. Karni tok alti temiz agriyan sizlayan bir yeri yok ama aniden sanki bir yerini kesiyormusuz gibi aglamaya basladi. Belki bes dakika boyle surdu arabadaydik cami actim yuzune ruzgar vurunca biraz sakinledi ve ardindan hemen uyudu. Aksam 9 gibi yeniden basladi asla susmadi birkac dakika yine agladi sakinleyince ana kucagina koyduk yine uyudu. Bir de az once uykusundan cigliklarla uyandi ve katilir gibi aglamaya basladi ne gozunu aciyor ne sakinlesiyor. Ustunu cikardim bezini actim hicbir sey yok cis bile yapmamis. En siddetlisi bu seferdi bu da bir iki dakika surdu ve gecti sonra hicbir sey olmamis gibi sakinlesti ve emip uyudu. Aglarken asla memeyi kabul etmiyor ki normalde memede sakinlesen bir cocuktur. bu haftada atak var mi bunlari yasayan var mi neden olur bir fikriniz var mi icim parcalaniyor aglamasini dindiremedikce 🥺