Dedektifgadget Çözümü var mı yoksa bu gidişle deli olucam uyuyamıyorum eşim horluyor bildiğin kükrüyor ya 😭
pantenkelebek Dedektifgadget bende bulamadım çözümü bant aldım buruna takılan gece o kadar deli yatıyor ki çıkıp gidiyor bant burnundan. Durtuyorum burnunu sıkıyorum yada elimle vuruyorum neresine denk gelirse 😄 uyutmuyor ya hor hor hor
mbarlasu Dedektifgadget Arada ben tekmeliyorum uzun sürmesede idare ediyor bebeğim uyanıyor onun sesine ağlıyor sonrada çocuk onu gece hiç uyutmamış oluyor. Hayır sen susmadın ki yani bütün gece pancar motoru gibi çalıştı çenesi sabahta yorgun uyanıyor tabi uyanır hararet yaptın sabaha kadar diyesim var 🤣🤣🤣
mavili_kelebek mbarlasu kahkaha atarak okudum yorumunuzu ya 😅 hararet yaptı nedir 😂eşimde arada horluyor sabahı yorgun uyumadım diyor bende diyeyim ona 😂
AEgemm pantenkelebek hahah ben de öyle kafasını itiyorum çekiştirip duruyorum sabah çok yorgun uyanıyorum diyo zavallım gece işkence görüyor ☺️
yagmur35yy Dedektifgadget burnunu sıkıyorum bi 5 saniye bi susuyo 10 saniye geri basliyo😀😀bekliyim bari bisey derler çözüm olur
mbarlasu Lumisare Ay yapmak istiyorum bazen bebekte uyumuyor gürültüsüne kazı çalışması var sanki odada🤣🤣🤣
Lumisare aklıma gelmişken horlayan tek eşim değil kedimde horluyor kızım mırıldanıyor sürekli uykusunda zaten senfoni dinliyorum geceleri 😂😂😂
Newmomm345 Lumisare off bu yorumu gördüğüme nedense sevindim dünyada bir tek benim kedim horluyor sanıyordum garibime gidiyordu 😂😁😁😁🥰
elisa2705 Dedektifgadget Yan yatır bacım yada önce sen uyu ben öle yapardım hahah😂 en azından uyuduktan sora duymuyorsun
bbtuba Dedektifgadget tek çözümü yastığını alıp salona gitmek oooh tertemiz mis gibi :))) burun bandı kullanabilir ama çok da fayda etmiyor eh işte
Dedektifgadget ogretmenannee_ hayır işin kötü yanı ev de küçük yani oturma odasına gitsem bile sesi geliyor😅
Birdunyabircennetannesi Benim eşim hafif horlar o da düz yatarken neden bilmiyorum sağa sola dönünce hiçbir şey yok ama düz yatarken nefesi sesli oluyor uyutmuyor
Dedektifgadget Birdunyabircennetannesi vallahi benim eşim bildiğin kükrüyor ama doğumdan sonra böyle oldu bilmiyorum strestenmi