Gzmkaya Arkadaşlar elektrikli anakucağı kullanan varmı ? varsa hangi marka aldınız? Kullanışlımı alsakmı bilemedim daha biz 27.günlüğüz kullanabilirmiyiz bundan sonra?
SukranUras Gzmkaya Kaganpasa20 bi arkadaşım kullanıyo markasını bilmiyorum ama bebeği 4 5 ay civarı. Doğduğundan beri kullanıyo oldukça memnun
deletedmom4842 Gzmkaya Baby&plus wind otomatik salınca kullanıyorum çok memnunum 2. ayında aldım 5,5 aylık hala kullanıyoruz bir kaç ay daha kullanırız gibi geliyor e bebekten aldım 650 tl
MeltemErgn Ben mutfakta kullanıyorm bondıgo marka var tıtresımlı muzkli alacaksanız kendı sallanan bişey tabsıye ederm benm bebegım 10dk sonra aglıyo sıkılıo
Gzmkaya MeltemErgn işte bense sıkılırmı kullanmazmı boşuna almasakmı diye düşünüyorum dursa çok iyi birşeyde o oylaanırken bende işimi yapabilirim diye düşündümde
Zhdsngz MeltemErgn benimkide bondigo 5.5 aylık Oğlum 8 kilo civarı cumartesi günü düştü maalesef biraz hareketli bende koltuğa koymuş ev süpürüyordum lütfen dikkatli kullanın elimizle cekistirdiginiz de kemeri açılıyor
MeltemErgn Zhdsngz evet güvenlıklı degıl hıc cok sacma yapmıslar.içinde on dk ancak duruyo zaten.tesekkur ederm uyarınz için🤗