mucizem24 Ben tıkandım artık sabahları ne yediriyorsunuz ? Yumurtadan sıkıldı pankekten nefret ediyoo🥲 ben ne yapcam kahvaltılarda hep tatlı bebe bisküvili muhallebiyi dayamak istemiyorum ne yediriyorsunuz ?
mucizem24 mucizem24 Allah aşkına üzerime tarif atın öneri yazın her sabah ne yedirsem düşüncesi… sağlıklı, güzel,vitaminli besliycem katkı maddesi olmasın doğal olsun boş kilo yapmasın diye kafayı yiyenler burda mı??😭
Ballilokmam11 mucizem24 pankek meyveli denediniz mi? Yulaflı patatesli tost yapıyorum arada ben karışım hiç vermedim genelde yumurtayı cesitlendirdim peynirli patatesli felan
minikkurabiyee mucizem24 Tarhanali yumurta Tarhanali omlet Bebek menemeni Bebek kuymak Patatesli tost Pankek Şuan aklıma gelen bunlar ama kahvaltı da bende sorun yaşıyorum ne pişirsem falan diye
sonnenchein mucizem24 her öğünü ayrı dert cidden .. yarına bi tarif çıksında yapayım ben de şurada bekleyeyim 🥲😁
Ipekkuss mucizem24 bir yumurta bir yemek kaşığı tam buğday unu bir tatlı kaşığı Labne bir tatlı kaşığı yoğurt biraz dereotu biraz peynir hepsini karıştırıp tavada arkalı önlü kısık ateşte pişiriyorum kek gibi yumuşacık oluyor piştikten sonra da küçük kareler şeklinde kesiyorum kuşburnu marmelatı veya bala batırıp severek yiyor kızım deneyebilirsiniz 🙂 veya bir kaşık tereyağında mısır ununu kavuruyorum sonra yarım bardak su ekliyorum suyunu çekince kaşar rendeliyorum ve yumurta kırıyorum onu da seviyor
mucizem24 Ballilokmam11 elmalı denedim, sade denedim yemedi.. bende yumurtayı çeşitlendiriyorum sürekli yanına salatalık labne tuzsuz zeytin ezmesi bu şekilde yapıyorum
heygorl Öncelikle tatlı ve muhallebi zaten yedirmeyin 🥲 avokadolu yumurta, tarhanalı omlet, krep, peynirli yumurta, sebzeli yumurta, mücver deneyebilirsiniz
mucizem24 heygorl muhallebi dediysem yani irmikli meyveli kavanoz mamalardan bahsetmiştim yanlış anlaşılmasın 🤗 kendim yapıyorum bebe bisküvisi dahil ama kahvaltıda da verilmez diyorum kendi kendime ara öğün yapıyoruz bazen o şekilde
Esmabetul Ipekkuss 1 yaşından küçük mü bebeginiz Bal demişsiniz de dikkatimi çekti bal yaşına kadar yasak bir besin.
mucizem24 sonnenchein Tek ben kafayı yemiyorum dimiii🙏🏻🙏🏻 herkeste aynı dert var 1516353 tane ek gıda sayfası takip ettim instagramdan 2 tane kitap aldım hala zorlanıyorum😅🙈
minikkurabiyee mucizem24 rica ederimmm aynen valla gün içinde çorba falan çok çeşit var ama kahvaltıda öyle değil ya
mucizem24 minikkurabiyee Bugünlerde Geçecek oğlum annesini kahvaltıya götürecek gün gelecek inşallah😅
sonnenchein mucizem24 ya o sayfaları ben de takip ediyorum artık sosyal medyam bebek yemekleri üzerine kurulu resmen 😂 kitapları 1 yaştan sonra bıraktım ilk zamanlar elim ayağım oldular resmen 😅