aylizinannesiiii ikinci üniversite açıköğretime katılan var mı ders çalışma isteği başka bir meslek sahibi daha olma isteği geldi ama nasıl olur sınavları nasıl oluyor acaba
Bebetonunmotheri aylizinannesiiii Aciktan 2 tane universite bitirdim simdi birini lisansa tamamliyorum Evet cok zor sinavlara gire gire bıkkınlık oluşuyor gectigim oluyor kaldigim oluyor ama pes etmedim hic cunku emeklerim bosuna gitsin istemiyorum Sinava 2 gun kala bile cikmis sorulara baktinmi en azindan 40 aliniyor oda zaten gecmeye yetiyor Biz anneler herseyi yapariz🌸
ogretmenannee_ aylizinannesiiii İkinci üniversite olarak 2019 yılında kayıt yaptırdım ama hiç çalışıp giremediğim için 2024 oldu hala bitmedi 2 yıllık bölüm… çalışmadan geçilmiyor
asellinaninannesiii Bebetonunmotheri Merhaba , açık öğretim üniversiteye nerden kayıt actiriyoruz acaba ? Birde acikogretim lise gibi belirli tarihleri mi var 🌸
Bebetonunmotheri asellinaninannesiii merhabalar evet tarihleri var sosyal medyada bile paylasiyorlar herseyi yada smsten geliyor bana
asellinaninannesiii Bebetonunmotheri Ben intenretten baktigimda Anadolu dan giriş yapılıyor frlan yazıyordu. 🤦♀️kafam karışıyor 😂
Bebetonunmotheri asellinaninannesiii anadolu uni Ataturk uni İstanbul uni bunlari biliyorum ben Hep anadoluda okudum hem digerlerine gore daha uygun hemde artik alistim soru tiplerine Ama tek sorun formasyon almam icin belge vermiyorlarmis o yonden cok sinirim bu araalar ogretmenligimi yakacaklar