Byztkn Kizlar suan 62 kiloyum Boyum 153 yasim 25 ve zayiflamak istiyorum en az 55 en hizli naisl zayiflarim nelere dikkkat etmem gerekir heeeellpp
Haticetuna Byztkn aralıklı oruç çok etkili aç kalabiliyorsan yap bence. Akşam 6 gibi son akşam yemeğini ye bi daha ertesi gün öğlen 12 13 gibi hicbise yeme
Bayancorek Byztkn spor + düzenli dengeli beslenme. (Abur cubur yok 6 dan sonra yemek yemek yok.) 1.60 ım , 62 den 55 e düştüm sezaryen göbeğimde 2 ayda gitti bu sayede. Haftanın 2 günü spora gittim 1.5 saat. Mümkün olduğunca da yürümüştüm.
sema2521 Byztkn düzenli Leslie yapmak birde yediklerinize dikkat ederseniz çabuk verirsiniz bende şuan diyet sürecindeyim
Byztkn Bayancorek Ne guzel kilo vermissiniz ben spor yapamiyorum cunki koyde yasiyom burda birsey yok yuruyus te yapamiyorum o kadar cok kopek varki adim atilmiyo disariya
Canoglum_00 Byztkn boyum 159 bende 25 yaşındayım ve 62 kiloyum hamilelikten önce 57 kiloydum 2 yıl oldu doğum yapalı Şuan bende sadece göbek ve bel kısmından kilo vermek istiyorum