Good_mother 2 yaşında oğlum . Onunla sürekli konuşuyorum mesela bir şeyleri alıp fırlatıyor böyle davranırsan kendine ve çevrene zarar verirsin diyorum bir iki kez başını çarptı mesala başın iş olmuştu daha dikkatli olalım diyorum başta anlamıyor zannediyordum ama anlıyor zaten ifade ediyor anladığını artık . Düştü diyelim canı yanmasa bile bağırıyor hiç tepki vermiyorum kalk oğlum diyorum kalkmazsa da kendin bilirsin diyorum kalkıyor . Üstesinden gelemeyeceğim kadar sıkıntılı bir durum olduğunda sevdiği şeylere yöneliyorum başka odaya geçiyoruz dokunmasına sınırlı şekilde izin verdiğim şeyler var mesela biblo gibi alıyoruz onu biraz oynuyoruz . Ben her odaya oyun alanları yaptım farklı bir odada oyun oynatıyorum falan geçiyor . Bu aralar mutfakta bolca vakit geçiriyoruz , alıştırma sandalyesi almıştım geçen yıl şimdi ona çıkıyor yanımda birlikte yemek yapıyoruz ellerini mümkün oldukça kullanmasına izin veriyorum şarkılar söylüyoruz renkleri sayıları sayıyoruz krizler neredeyse yok denecek kadar azaldı . Etraf çok dağılıyor ama artık eskisinden daha az yoruluyorum mental olarak . Biraz da saldım açıkçası .Kitapları çok seviyoruz yeni aldığım bir kaç kitabı önereyim ;
Çiftliğe Dokun ( sincap kitap )
Maceracı Araçlar pop up ( sincap kitap )
Senin sayende -oltalı kitap ( Çınar yayınları )
Doktorazarus - (uçan kitap )( çok eğlenceli )
Çiftçi amca ve oldukça meşgul köstebek ( uçan kitap )
Bir tembel hayvan ailesi nasıl yaşar( uçan kitap )
Son 2 kitap henüz gelmedi . Doktorazarus ‘u çok sevdiğimiz için serinin devamını da aldık