melekkkkkk6 Herşey dahil konseptinde özel plajı olan , havuzu büyük olan, çocuk dostu olan otel öneriniz var mıdır?
senaal melekkkkkk6 bu sene değil de önceki yaz gitmiştik Bodrum turgutreiste arin resort herşey dahil çok güzeldi yemekleri falan girişte de pastane bölümü vardı ben şimdiye kadar hiç otellerde pastane bölümü görmedim ve yemeğin orda olan tatlılar da genelde tatsız olur saçma sapan bu pastane bölümünün tatlıları efsaneydi orda acayip tatlı yemiştik 😂 yemekleri güzeldi odalar geniş ferah temiz plajı var havuzu yeterli büyüklükte ama çocuk yokken gittiğimiz için o kısma yorum yapamıycam 🥲
momas melekkkkkk6 bodrumda duja,lujo ve titanic otellerine gittim. Hepsi çok başarıları. Fiyatları biraz yüksek ama güzel bir tatil yaparsınız.
Acemi-annee senaal iyi günler, biz de bu otele gitmeyi düşünüyoruz da konumu, denizi, hizmetleri nasıldı acaba ?
senaal Acemi-annee iyi günler konumu iyiydi navigasyonla hemen bulduk havuzu denizi biz herşeyinden memnun kaldık çocuk havuzu da vardı diye hatırlıyorum dediğim gibi biz çocuk yokken gittik çocukla nasıl olur o konuda bilemiyorum ama deniz falan sakindi güzeldi biraz Bodrum rüzgarlı oluyor sadece Antalya’ya göre ama bizim için sıkıntı olmadı