iremsena_98 asyaasya1 25 aylık kızım uykuya geçişte yapıyor öğle uykusu özellikle uzman desteğide alıyorum şuan ama geçmiş değil
babymamma asyaasya1 benim oğlumda 13 aylık bezini her açtığımda elini atıyor oynamaya çalışıyor uyarıyorum elini çekiyorum ama sürekli yapıyor ama giyinikken yapmıyor acaba hangi boyutta destek almak gerekiyor
tugce94 asyaasya1 okuduğum bir kitapta üstüne düşmeyin farketmemiş gibi onun dikkatini farklı yöne çevirin yazıyordu
flyfdnomr babymamma merhaba benim kızım 5 aylikken başladı suan 10 aylik dönem dönem artıp azalıyor nöroloji cocuk doktoru gelisimsel pediatri ve pedagog gördü hepsinin tek söylediği şey dikkatini dağıtmak gerektiği
iremsena_98 Kardelen__ yani önerilerde bulunuyor bir yandan çocuğu gözlemliyor başka bir problem olabilir mi altında yatan diye bizde bir sıkıntı görmedi gelişimi gayet iyi dedi hatta geçici olduğunu düşünüyorum dedi
mrvfdn asyaasya1 ben yegenımden hatırlıyorum da elıyle oynuyodu 2-3 yaslarında gecıyo sonra arastırmıstık dr ye falan sorduk cinsel organlarını keşfedıyolarmıs
Kardelen__ mrvfdn azalma var bizde de 25 aylık sanki benim dikkatimi çekmek için yapıyor ben bakmayınca kalkıyor falan