Paramedik16 Aysemete kaç kg doğduğu önemli burda bir de doktorunuz ne diyor çünkü her bebeğin yapısı farklı
Paramedik16 Aysemete benim ikizlerim 1250 gr ve 1150 gr doğdular 23 aylıklar biri 11 kilo diğeri 10 kilo 600 gr filan baktığınız zaman düşük gibi duruyor ama boyları yaşıtlarına göre uzun ve prematüreler o yüzden bunları hesaba katarak doktorumuz gayet iyi diyor
duruislife Aysemete kızım 4 aylıkken 6 kiloydu 5.ayın girecek haftaya doktora gidicez, sizinki de normal hatta baya iyi maşallah
babyys Aysemete İnternete kız bebek persentil tablosu yaz. Ay ay kilo boy ortalamaları yazıyor. Tabloya bakınca anlarsın.
duruislife Aysemete hiç canınızı sıkmayın sadece anne sütü alan bebekler bazen daha yavaş kilo alabiliyor (mesela benim kızım) sağlığı yerindeyse hiç sorun yok. Daha hızlı kilo almasını istiyosanız emzirme sıklığını ya da emme süresini uzatabilirsiniz. Kızım 3 aylık 5 kiloyken mama mı başlasan demişlerdi ama doktorumuz normal dedi anne sütü devamm
Aysemete asmin1824 ayy kilo önemli değil tabi ama sağlıklı olsunlar biraz takıntılı yım bu kilo konusunda galba ben ya 3 yaşında oğlum 16 kilo o bile düşük geliyor
amazontuba asmin1824 5 ay 8günlük 6300 😌 sağlığı yerinde ya buna da şükür. Laktoz intoleransı biraz geç farkettik yeni yeni kilo almaya başladık
Ajololo23 Baya baya iyi bence benim kızım prematüre doğdu 34 haftalık 2600 doğdu 10 gün küvezde kaldı 2450 ile taburcu oldu 1 haftadır 4. Aya girdi ve 5100 mama ve meme ile besleniyor de bana iyi dedi yani ve senin bebeğin normal kiloda doğmuş
Asyamomy19 Benim kızım 37 haftalık 2800 doğdu sarılık oldu 2600 oldu şu anlık 2 aylık 5200 kilosu sağlık ocağı çok iyi demişti
inciannes duruislife 3 ay 10 günlüğüz bizimde on gündür meme ve biberon reddimiz var sadece uyurken biberonla besleniyor. Sizin durumlar nasıl aşabiliyor musunuz