es6 kardelen1209 zeytinyağ ile temizledim benim kızımında olmuştu yıkamadan önce zeytinyağ sür beklet konak tarağıyla tara ( sıkı dişli olan tarak) konakları o şekilde temizleyebilirsiniz
gokceege kardelen1209 bana doktorum dokunma demişti bende öyle yaptım geçti sadece mustelanın konak şampuanını kullandım
ranaavci123 Merhaba benim oğlumda 3 ay 20 günlük onunda kafasında konak vardı zeytinyağı sürüp 45 dk beklettim e bebekten konak tarağı aldım eczanelerdede oluyor tarak yavaş yavaş taradım hemen döküldü
gg3848 kardelen1209 benim doktorum zeytinyağı sür 10-15 dk beklet konak tarağıyla tara mustela konak şampuanıyla yıka dedi nerdeyse kalmadı hiç çok iyi geldi
miniminisevgilimm gg3848 aynı uygulamayla bütün konaklardan kurtulduk valla zeytinyağı konak tarağı ve mustelanın konak şampuanı süper üçlü ☺️
miniminisevgilimm kardelen1209 benim oğlumda 3 ay 7 günlük 15 gün önce bütün konaklarımızdan kurtulduk.. doktorumuz zeytinyağı sürüp yarım saat bekletmemi söyledi bende sürdüm beklettim trendyoldan da konak tarağı almıştım onunla taradım mustelanın konak şampuanı var sonrada onunla yıkadım 2 sefer bu uygulamayla tamamen kurtulduk tavsiye ederim
kardelen1209 miniminisevgilimm Daha yeni basldi bizimki dokunsam mi dokunmasam mi bilemedim cok kararsizim
gg3848 miniminisevgilimm ay çok şükür bizimki o kadar artmıştı ki pıtır pıtır döküldü çok az kaldı o da bir sonraki banyoda bitecek inşallah 🤗
miniminisevgilimm kardelen1209 yani kendiliğinden geçen var mıdır inanın bilmiyorum ama bizimki çok azken 1-2 haftada çoğaldı biraz bekleyin isterseniz çoğalırsa direkt bu 3lüyü uygulayın inanın hiçbir şey kalmıyor ☺️
miniminisevgilimm gg3848 bizimde öyle valla azken bir anda çoğaldı kaşında bile oluşmaya başlamıştı ama 2 kere uyguladım bu üçlüyü valla konak diye bir şey kalmadı çok şükür 🥰
canvecanan kardelen1209 banyodan önce bebek yağını sürüp beklettim banyodan sonra konak taragiyla taradım geçti