husnanu milletsanakanalizemiolacak aldım ama kullanmadım uykuya cidden fayda edecekse hemen takıyım 5 aydır kafayı yicem yoksa İlk kızımda kullanmıştım ama önünü çok ıslatıyo diye kullandım uykuyu bilmiyodum
milletsanakanalizemiolacak husnanu deneyin elinizde varsa ben denemek için arkadaştan isteyecektim ama araştırdım biraz başkasının ki olmuyormuş
milletsanakanalizemiolacak TulayGeriDon iyi gelirse sende al kanka görümcem vardı ona dedimki halası bize kehribar kolye al dedim ibana atayım şimdi dedi şaka yaptım dedim veriyordu cidden parasını abla putperestlik iyi gelecek deseler dinden imandan çıkacam dedim merve 1 saat içinde ben çıktım dedi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
milletsanakanalizemiolacak Elifdemir1907 ben gündüz boynuna gece de ayak bileğine takarım diye düşündüm
Elifdemir1907 milletsanakanalizemiolacak mantıklı 😊 umarım işe yarar bu arada orijinal kehribar kolyeler çok pahalı olmuş ya 😥
milletsanakanalizemiolacak Tusa_ evet bende size katılıyorum benim evimde de taşlar var kuvars ametist brid yattığım odada yok ama ilk kızımda her odada vardı şimdi geliyor aklıma ametist ve kuvars taşını odaya koyacağım ilk kızım çok usluydu benim ikinci çocuğum ikize bedel
TulayGeriDon milletsanakanalizemiolacak 😁😁😁😁😁agahahhaha. Nefes alma dese almıcam o derece oldum. Yemin olsun ne kolik döneminde böyle gördüm ne atağında. Bu diş bambaşka birsey çıktı
yagmur35yy milletsanakanalizemiolacak evet huzursuzluğa iyi geliyoya kızıma kullanıyorum bebekkende yatağının kenarına koyuyodum dişlerde aynı bilmiyorum bi sakinleştirici etkisi var👍tavsiye ederim ama orijinal olmasına dikkat edin
defnesmom3 milletsanakanalizemiolacak her zaman 😂 orjinal sertifikası ile geldi bana istersem linki atarım hemen🙂
Pollyannagillerden milletsanakanalizemiolacak hiç inanmayarak almıştım ama gerçekten çok işe yarıyor.Salyaları büyük oranda azalttı bizde
derinmavituba milletsanakanalizemiolacak biz kullanıyoruz bazı günler sıkılıyor çekiyor çıkartıyorum sanki o gün huysuzlaşıyor kolyeyi taktığımda daha sakin ama bu ben öyle inandığım için mi bilmiyorum psikolojik olabilir 😅 diş döneminde kullandım aşırı zor geçmedi diş çıkartması ama bebeğim normalde de çok zor bir bebek değil zaten etkili olmasada görüntüsü hoşuma gidiyor o yüzdende takıyorum😂
Prenses21 milletsanakanalizemiolacak kehribarkolyeciniz emel gediktas satiyo orjinal urun sertrifkasida bulunmaktsdir bir knusun