Kayra_68_aksaray Sevsevde dolaba bi bardak ile süt koyun soğuk şekilde sütü günde 5 6 defa pamuk ile uçugunuza hafif baskı uygulayarak sürün
tt9486 Sevsevde 2 defa çıkardım. Bebeğimi hiç öpmedim. Geçtikten sonra bile 2-3 gün öpmedim. Bir şey olmadı
ayisit Sevsevde sirke hemen geçiriyor pamuğa döküp gün içinde uygulayın hemen kabuk tutmasını sağlıyor
Elif337798 Öpmesen ve ucuğa elini sürüpde yanlışlıkla ellemesen bulaşmaz bir süre öpme bende de çıkto ben bir ay öpmedim
Elif337798 Sevsevde evet kaşınır ve yanar ağzımın içinde dahi yara olsa öpmem kızımı halen öpmem krem dahi sürdum geçti tekrar çıktı bende
Alyehus Sevsevde sakın temasta bulunmayın bebeğinize biz 8. Ayda yaşadık uçuk virüsünü. Geçmişte öpülmüş der doktorumuz çok çekti kızım ve çok tehlikeli 🥹
Grimor88 Şeffaf oje sürmek uçuğu 2 günde kurutuyormuş arkadaşımdan duymuştum deneyin isterseniz. Hemen kuruyup iyileşiyormuş
Duyulurum Sevsevde birçok defa dudağımda çıktı çocuklara hiç bulaşma olmadı. Tabii dikkat ettim öpmedim falan ama mesela bir defasında uçuğum olduğunu bilmeden oğlumu öpücüklere boğarak uyandırmıştım ama bir şey olmadı çok şükür
siyah0606 Sevsevde benim de çıkmıştı canım çok temas kurmadım kucağına almadım öpmedim 10 gün boyunca şükür öyle atlattık 🥰