gulce98 Yüz bölgemde, çenemde tüyler var. Artık o kadar bıktım ki kimseyle görüşmek istemiyorum. Daha önce 2 defa lazere gittim ama fayda görmedim. Adanada gidip memnun kaldığınız yerleri lütfen yazarmısınız. Rica ediyorum. Teşekkürler.
gulce98 LadyGaddar adanada yaşıyorum. Seyhan, yüreğir, çukurova. Yani yeterki çözüm olsun adananın neresinde olsun giderim.
LadyGaddar gulce98 nerde derken hangi ilçede demek istemistim🙈 Çok iyi bildiğim 2 tane var seyhandalar Elif karakuş güzellik salonu Rupery güzellik salonu Internetten araştır ikisi de şahane instagram hesaplarida var diye biliyorum adresleri googleye yazınca çıkar İkisine de bizzat gittim👌🏻 Ama yüz tüyü için gitmemiştim sen gidince ztn sorarsin
gulce98 LadyGaddar çok teşekkür ederim. Mutlaka soracağım. Yüz için olduğundan tereddütlerim var. Bitmez diye.
derya0692 Yüz ve boyun bolgesi icin lazer değil kesin çözüm iğneli epilasyondur. İğneli epilasyon için hilal baris beauty center i tavsiye ederim kesinlikle. Gidin görüşün memnun kalirsiniz. Lazer epilasyonla vakit ve para kaybetmeyin
LadyGaddar gulce98 Aslında yüzde oluşan tüyler hormon bozukluğundan diye duymuştum daha önce bunun için doktora gittin mi
gulce98 LadyGaddar bir sonuca ulaşamadım ama. Hormon bozukluğu olunca ilaç mı veriyorlar. Öyle düzeliyor mu acaba tüylenme de.
LadyGaddar gulce98 Nasıl bir tedavi uyguluyorlar bilemiyorum ama önce içerken bir sebep varmi onu cozmelisin Başka bir doktora git bence