Miniminnak Bebeklerinizin önüne meslek eşyaları koyup oyun oynadınız mi hangi mesleği seçti? Ben bu akşam yapicam bakalım neyi seçecek 💙😍
Minnakelifim03 Miniminnak ben bunu bebeğimin mevlutunde yapmıştım ilaç kutusunu seçti doktor yada eczacı olucak dedik 😂 bakalim nasip cok eglenceli oldu ya biz altin kitap makas kuran falan da koymustuk
Miniminnak Seydameva makas altın top ayna kitap kalem cetvel vs daha fazla da eklenebilir önüne diziyorsunuz ilk hangi nesneyi alırsa o mesleği seçmiş oluyor..Bende şimdi yaptım kalemi seçti 😃
Miniminnak Seydameva yapınca yaz buraya merak ettim 😍genelde kalem seçiyorlar benimki direk onu aldı diğerlerine bakmadı bile😂
Miniminnak Minnakelifim03 evet seçenek çoğalabiliyor ama çoğalınca ilk gördüğünü alır diye az ve iyi meslekleri koymak daha iyi 😍maşallah hayırlı olsun ınsllh 👏
Miniminnak Denizoglum yap mutlaka çok zevkli işin eğlence kısmı amaç zaten kimbilir ne olacaklar hayırlı evlat olsunlarda😍
Rumeysa-M Miniminnak benim kızım daha çok küçük ama Bi arkadaşım yapmıştı kızına oda tarak seçmişti 😂 kuaför olacak demişlerdi
Miniminnak Rumeysa-M 😃hayırlısı olsun işin eğlence kısmı aslında ilgilerini ne çekiyorsa onu alıyorlar