nurderya0614 Merhaba anneler 4 aylık kızım var öksürüğü var uykusunda kusacak gibi oluyor ama kusamıyor boğuluyır hibi oluyor neden acaba doktor bierşey olmadığını söyledi ama içim rahat değil uykusu da düzensiz olmaya başladı …
busratrnn nurderya0614 Artık yavaştan diş çıkarma zamanı yaklaştığı için salyası çoğalıyor oda fazla gelip yutamadığından öksürüyor olabilir o aylarda bizde bu sebepten öksürük olmuştu yani sizinki soğuk algınlığından falansa onu bilemiyorum
aybukesimsek nurderya0614 5 aylık bebeğim benimde aynı şekilde öksürüyor geceleri terliyor mu bebeğiniz soğuk pek etki etmiyor da terleyince hemen öksürük başlıyor
ka82 nurderya0614 merhaba bebeğinizde reflü var mı? Bir kere bizede aynısı oldu doktor birşey olmadığını söyledi ama reflüsü olduğu için öksürük yapmış.
nurderya0614 busratrnn evde herkes hasta şu an gripiz malesef .. doktora götürdüm ama bişeyş yok dedi ya
aybukesimsek nurderya0614 benim bebeğim kundaksız uyumuyor böylece biraz terliyor öksürmesini ona yoruyorum
ka82 nurderya0614 bize şurup verdi. Şimdi isim yazmiyim önce doktorunuza sorun isterseniz birkaç güne geçti. Birde burun temizlediniz mi yakın zamanda?
ka82 nurderya0614 açıkçası ben burnunu temizlendikten sonra ama şırınga olarak serum fizyolojik yaptıktan sonra öksürüğü başladı sanırım çok sık yaptim. onunla alakası yok dedi doktor ama denk geldi herhalde. Evet iki aylıkken kullanmaya başladık biz ve reflü gerçekten öksürük yapabiliyor. Zamanlada geçiyor zaten.Yakın zamanda kontrolünüz varsa bir sorun bence.