MSOK Kizlar bu donem ne zaman geciyor? Beyin hucrelerim ölmek uzere surekli o ne, ne ise yariyor, neden tarzi sorulara cevap vermekten😀
oglumubeklerken MSOK annecim bu yatağı nerden aldıniz Kirklareliden oğlum Kiminle gittiniz oraya Baban ve ben oğlum Ben neden gelmedim Annecim sen o zaman yoktun daha doğmamıştın Ama neredeydim Bilmem annecim sen bizim yanımıza gelmeden önce neredeydin 😅 Belkiiiii teyzemin yanına gitmisimdir o gün 😅😅😅 Her gün en az 20 kere bu muhabbet bakın aynısı 20 kere konuşuluyor 😅😅
biradamavisi MSOK benim oğlum da böyle ya. Neden uyumamız gerek dinlenmemiz için mi işte gece mi oldu hava neden karardı aklınıza ne gelirse 😁 ve çoğu da tekrarlayıcı sorular. Ben çocuk muyum sen anne misin gibi bile 🥲
MSOK alyaninannesi1 bizde oyleyiz ama surekli her saniye bikmadan cevap verdikce daha da artiyor dozaj😀 bugun en son yanima geldi ve anne neden canim sıkılıyor diye bana soruyordu😀
MSOK oglumubeklerken ahaha evt ya evde tek tek tum esyalari bunu kim aldi diye soruyor duvari kim aldi bile diyor. Bizde de bilekligimi ayni oyle soruyor ben nerdeydim, ne zaman aldiniz, kimle aldiniz 😀😀 ama surekli ayni 😀
oglumubeklerken MSOK duvari kim aldi bile diyor. Aynısı 😅😅 bi de mesela bunu nerden aldiniz diyor mesela marketten diyorum neden diyor e oğlum markette satılıyor çünkü diyorum neden markette satılıyor diyor 😅😅😅😅
MSOK oglumubeklerken @biradamavisi ayy yemin ediyorum sunlari okurken oglumun sesiyle okudum aynisi cidden.😀😀 ama gecmiyormus bu donem ustte arkadas yazmis umarim gecer diyorum ben yine de😀😀
aylizinannesiiii MSOK dört yaş daha gümbür gümbür upuzuuuun soru cümlesi geliyor hangisine cevap vereceğimi bilemiyorum 🥲😂😂😂
MSOK aylizinannesiiii tam dedim ki 3yas iyimis ya akli ermeye basladi rahat edicez herhalde artik ama yok yani bukezde bambaska seyler cikiyor😀 4yasi cok merak ediyorum
Birdunyabircennetannesi MSOK Neden(18738392919209302020303 kez) Niçin(3748329 Nasıl (374728199 kez) Ne yapıyorsun (83738292 kez) Ve daha niceleri 3.5 yaştan selaaaam