Ayseayse33 Kızlar bebeğim 5 buçuk aylık akşam 9 da uyuması için sabah kaçta kaldırmam gerekiyor ve günde kaç uyku yaptırmam gerekiyor
nazliminannesi Ayseayse33 bizde 5 ay 15 günlüğüz bizimki biraz gece insanı o yüzden 10 da falan uyanıyo ama normalde 9 dan önce uyanması lazımmış bizim kız gündüz 3 uyku yapiyo şuanlik 1 saati gecmiyo gündüz uykulari
asyanm Ayseayse33 huyu suyu değişti memede uyurdu artık uyumuyor ayağımda sallamamak için çok direniyorum sütümü de uzunca sadece gece uyurken içiyor mama da içmiyor bu ay kilo alımı da durdu bir bizimki mi böyle acaba tavsiyeye açığım
bebeklerrr Ayseayse33 9.00 da yatırıyorum 8 gibi kalkıyorlar ikizler . Ablalarının sesine uyanıyorlar öyle alıştılar gündüz uykuları uzuyor erken kalkarlarsa bir yönden iyi olur . Şimdilik günü gününü tutmuyor bazen uyuyor bazen uyumuyorlar.
nazliminannesi Ayseayse33 bizim çok dengesiz valla mesela 10 buçukta yattı uyandı şimdi uğraşıyorum uyutmaya
nazliminannesi asyanm bı sizinki öyle değil hepsi öyle gerçekten benim kızımla aynı olan arkadaşlarimin bebekleride böyle duran çocuk durmuyo artık sürekli mızmız gündüz 2 saat uyku uyurdu sabah ilk uykusunu şimdi 40 dakika uyudun mu sukrediyorum
nazliminannesi bebeklerrr Allah kolaylık versin bize bı tane uğraşmak yorucu olurken sizin ne kadar zordur işiniz