95952024 Merhaba bebeğim 5. Ayını doldurmasına 1 hafta kaldı geceleri çok sık uyanmaya başladı ve ağlayarak bağırarak uyanıyor böyle bir durum yaşayan var mı saat başı uyandı geçen akşam sebebi ne olabilir ?
Jasmin34 95952024 bizim de öyle 5 ay 3 günlüğüz ama uykuya direnşiyor yatırıyorum yarım saat sonra uyanıyor 😔ağlariyarak uyanma hem de gündüz uykularımız 15 dk ya düştü ben de merak ediyorum ne kadar sürecek diye🥹
95952024 Umena Ya öyle midir ama hiç damakların da bişey yok gibi sanki ağrısı mı önceden başlıyor acaba ?
95952024 Jasmin34 Çok zor zaman Şuan ya bende merak ediyorum ne kadar sürüyor ve ne yapmalıyız bu ağrıları azaltmak için dudağını büke büke ağlıyor insan kıyamıyor ya😢
Jasmin34 bsrnrern bizim geçmişti bi 10 gündür daha rahattık alttan iki diş minicik kendini gösterdi rahatladı ama bugün fark ettim üst dişleri şişmiş baya ama henüz çıkcak gibi de durmuyor huysuzluğu yine başladı bugün 2 gece sabaha karşı 4-5 uyanıyor direniyor uyumuyor 🥲
Jasmin34 bsrnrern bu arada dpktorumuz diş için bişi yapma dedi eline ver diş kaşıyıcıyı o hallederr dedi öle yaptım doktorumuz herr türlü ilaca karşı 😂 daha fazla ilgi daha fazla kucak daha fazla meme ben çözümü bunlarda buldum 🙈
gizemvatansever 95952024 bizimde bu şekildeydi, ¾ gün sonra patladı. :) inşallah kolayca çıksrırsınz.
Pamukpasta Biizm de aynı memeyi de emmiuor uykuya geçerken emer gibi yapıyor uyuyor kısa süre sonra kalkıyor 🥱🤦🏻♀️