-sevimlipolyanna- Bebeğimiz 13 aylık. Haftaya termal otele tatile gidiyoruz. Sıcak havuz, hamam, masaj, sauna bunların hepsine o kadar ihtiyacım var ki. Tek tedirginliğim oğlumuzun ilk kış tatili olucak durur mu yada sıcak havuzun herhangi bi zararı olur mu
ruhsagligi -sevimlipolyanna- hayır aksine güzel gelir iyi gelir, otel sıcak olacagı için ama söyle ki herkesin girdiği havuza koymak yerine eğer ki kendi havuzu ya da odada varsa onu koymanızı tavsiye ederim biz bu yıl ablamlarla gittik , oğlu ilk gün enfeksiyon kaptı ve sürekli kustu. Tatil de çocuk da mahvoldu, ben evden havuzlarını götürdm ve odadaki küveti doldurdum sorunsuz atlattık
Asyaveannesi04 -sevimlipolyanna- Tavsiyem havuza asla sokmayın çevremdeki gidenler hep el ayak hastalığına yakalandı
-sevimlipolyanna- ruhsagligi Herkesin girdiği havuzdan ziyada çocuk havuzunu tercih ederiz bebeğim için
-sevimlipolyanna- 153s34 Geçen kış Kütahya yoncalı termal otele gittik tek kelimeyle bayıldım çok güzeldii. Bu sene afyonkarahisar tarafını düşünüyoruz
ruhsagligi -sevimlipolyanna- çocuk havuzunda da aynı problem olabiliyor çişini tutamayan cocuklar olabiliyo, yeğenim 4 yasında cocuk havuzunda hastalık kaptı
153s34 -sevimlipolyanna- kutahyaya gtmstk yine gtmeyi dusnuyoruz bakalimm. Afyonu blemem 😂 tesekr ederimm
153s34 artcmn heee. Uygulama otelinde kalmstik cokta guzeldi. Ama 1 gun kalmstik orda. Kış tatili yaptik saylmaz yani o yzden 😂