babyaframoms Yarın başlıyorum.. artık 15 kg verme vakti. Dün yediğim hurmalar bugün beni tırmalıyor.. aralıklı oruç + evde spor hoşgeldin. Benimle başlamak isteyenler buyurun gelin. Şubat 1 e kadar büyük oranda zayıflamaya niyet ettim haydi bismillah 😂🌸
Feymun babyaframoms benim de bir 10 kg fazlam var bende diyete başlıyorum ama sürekliliği olmuyor:( kararlı bir şekilde başlamam lazııımm 🤭🤭
Aslaniopbenimicin babyaframoms canım ben kasımdan beri yapıyorum 8 kg verdim. Sabah günaydın su içtim Kahvaltı 3 yumurta maydonoz salatalık 2 ara öğün 1 meyve 1 kuruyemiş Akşam en geç 7 se yemek protein ağırlıklı ve 3 lt yakın su ile. Leslie yaptım geceleri yarım saat 45 dk ytden açtım. Fikir olsun
babyaframoms Feymun haydi o zaman yeniden ve istikrarlı başlama zamanı gaza getirelim birbirimiziiii😂🌸
babyaframoms Ceren55 pamela reif instagramdan bakın onun programları var. Haftalık gün gün liste var öne çıkanlarda onu ss alıp videoları tek tek YouTube’dan açıp yapıyorum daha önce 10 kg vermiştim bu şekilde 2 sene önce
gulayyyyy babyaframoms ay inşallah Aralık ayını değerlendireyim dedim yeni yıla fazlalıklardan kurtulayım dedim başlayın ve bırakmayın yeni yıla mutlu ve kendimiz için bişey yapmış olarak girelim 🥰
Aslaniopbenimicin babyaframoms canım ben kasımdan beri yapıyorum 8 kg verdim. Sabah günaydın su içtim Kahvaltı 3 yumurta maydonoz salatalık 2 ara öğün 1 meyve 1 kuruyemiş Akşam en geç 7 se yemek protein ağırlıklı ve 3 lt yakın su ile. Leslie yaptım geceleri yarım saat 45 dk ytden açtım. Fikir olsun
babyaframoms Aslaniopbenimicin maşallah harikasınız 🌸 bende dediğiniz gibi ama ara çğün olmadan ilerleyeceğim inşallah. Kahvaltıyı geç yapıp dengelemeyi düşünüyorum 🌸
semkav Bende başlamak isterdim ama doğumum daha çok yeni hamile kalmadan 20 kilo vermiştim bende Ocak ortası gibi başlarım inşallah
babyaframoms semkav doğumdan sonra dinlenmek gerekiyor tabi. Başlarsınız elbette suanlık bebeğiniz ve sağlığınız önemli kilo her türlü verilir 🌸
Aysemflz babyaframoms 84 kilo doğuma gittim şu an 73 üm ama 60 olsam hiç fena olmayacak maalesef ki basenla bir yapıya sahibim görüntüyü geçtim bacaklarım çok ağrıyor acı çekiyorum spor yapmayı denedim ama o hamlama ağrıları bende 2 katı oldu ne yapacağım bilmiyorum
babyaframoms Aysemflz bende aşırı basenliyim üst bedenim neredeyse yok. 1 hafta sonra hamlanma geçiyor. Biraz zorlayıcı bi süreç tabi
Aysemflz babyaframoms doğum yapalı 7 ay oldu ama hala emziriyorum maydanoz tarzı yazılmış yemekte bir sakınca yokmudur ki? Basenlerinizde bir değişim oldu mu peki hiç
babyaframoms Aysemflz bilmiyorum bi sorun olur mu benim kızım 3 yaşında artık emzirme falan yapmadığım icin herseyi yapıyorum o zamanlar dikkat ediyordum beslenmeme ama maydanoz sorun yapmaz bence bilemiyorum
minikannesi76 Aysemflz merak etmeyin olmaz ben diyetisyene oğlum 3 aylıkken gitmiştim bana oturup 1 bağ yemediğin sürece bişey olmaz demişti listemde hep vardı
damladll Aysemflz maydanoz fazla tüketildiğinde sütü azalttığı söyleniyor, abartmadığınız sürece sıkıntı olmaz. Emziriyorum ve maydanoz yiyorum neredeyse her gün ama az miktarda 2-3 dal gibi