saryamm Yarın 18 ay aşısı olucak ama korkuyorum buzamana kadar bütün hepsini yaptırdım sizce bi yan etkisi varmı yaptırdınız mıı
svncgldgn saryamm önceki aşı ile aynı bu öyle ortaya atılan bir söylem hepatit a aşısı kendisi ilk dozunu yaptıedınız zaten bütün hepsini yaptırdı iseniz
Perapoyraz saryamm önceki aşılarda da ateş va hiçbir şey olmamıştı yine olmadı çok şükür inşllah sizin de çabucak geçer
gecekusu_- saryamm bu bünyeden bünyeye değişir bence bizde bir yan etkisi olmadı sadece ağrı oldu ama ateş vs olmadı çok şükür 🙏🏻
JuliJuli06 saryamm 18 ay asisindan bende korkuyorum ama otizm sonradan olan bi durum degil otizme benzeyen dehb veya ekran vs gibi baska etkenlerle gelisen gerilikler oldugunu soyluyor doktorlar bende cok kararsizim hatta cocugum epilepsi hastasi tetiklermi diye bile korkuyorum Allaha siginip yaptiracagim ama 😕
saryamm Perapoyraz inşş bazıları çocuklarda otizm yada gerileme yapıyor diyolar ne kadar doğru acaba😩
Perapoyraz saryamm yok çok şükür hiçbir şekilde sorun yaratmadı oğlumun 100ü geçik kelimesi var arada ekran da baktığı halde
cauuv2 saryamm 17 aralıkta dolduruyor evet . Beni cagırmadılar 2 ay önce gelirsin demislerdi davetsiz misafiriz gldllf
Justmm Bende haftaya gideceğim gerçekten asla inanmazdım böyle şeylere cahil derdim ama instagram psikolojimi bozdu bende çok korkarak gideceğim bu aşıya maalesef :(
bikahveicelimmi saryamm korkmayin arkadaslar boyle dedigime bakmayin ben de korkuyorum duygularimla degil aklimla yaziyorum suan asilari yaptiran birsuru tanidigim var hicbirisnin cocuguna bisey olmadi bizimkilere de olmicak insallah🙏🏼🙏🏼🙏🏼
PembeBattaniye 18 aylık aşısını yaptırdım kızımın ateş vs olmadı şuan 22 aylık bir sıkıntımız yok otizm vs de yok Arkadaşlar çocuklar genelde 18 aydan sonra 2 yaş sendromuna giriş yapıyorlar ben annelerin otizm ile bu sendromu karıştırdığını düşünüyorum
yazbebisi saryamm diğerlerini yaptırdıysaniz bu da onun pekistirmesi. Bu aşilar bisey yaomiyor sosyal medyaya kulak vermeyin. Otizmle bağlantısı yok sadece otizmin belirli atak dönemi var ve bu aşıyla aynı aya denk geliyor. Mesela 12. 18. 24. Aylar atak dönemidir.