merhaba halk arasında kurdeşen bu evet kızınızdaki ürtiker. Aynısı bende de var çok dar giydiğinde de tekrarlayacak bu rahatsızlık kendini bende de var dolarex gibi ağrı kesiciler daha da şiddetlendiriyor bilginiz olsun ben sadece parol kullanabiliyorum. Yediği bir şey ya da streslendiği bi durum ya da güneşte çok kalma gibi anlarda kendini gösteriyor kuzum benim çok kaşınır inanılmaz derecede hayat kalitesini etkileyen bi durum. Benim tavsiyem yaz ayları da geliyor kesinlikle güneş bu hastalığı tetikliyor bol ve güneş ışınlarının tenine temas etmeyeceği kıyafetler giymesi lazım ya da güneşin yoğun olduğu saatlerde dışarı çıkarmayın. bol giyinmesini önermemdeki sebep ise ben çorap giysem bilek kısmımı lastiği sıktığını anda kaşınmaya başlayıp kabarıyor ya da pantolonum belimden sıksa hemen kızarıp şişiyorum bu şekilde. Vücut kendini rahat hissetmek istiyor bir gün olur bir hafta olmaz ama şu an kendini gösterdiyse vücut alışana kadar yoğun şekilde görüldüğü bi dönem oluyor çok geçmiş olsun inşallah🙏🏻