bisenakillisinzaten Birdunyabircennetannesi en çok nerede yeniliyor merak ettim 😁 ara ara kafamda Deli sorular dönüyor
Aptalllarsizi berrakhsmnlr tabikide var bunun yıl ile alakasını çözmeye çalışıyorum bulamadım batı tarafını bilmem ama doğuda yer sofrası yer yatağı hala var bizde de var hem yerde yatıyoruz hem yerde yemek yiyoruz 😀
serhura1994 bisenakillisinzaten bazen yerde bazen masa da bazen balkon da bazen mutfakta bazen ayakta bazen gezerken evi tavaf ederek yiyoruz tuvalet banyo yatak odası çocuk odası hariç heryerdeyiz 😀
NariNariKiminYari bisenakillisinzaten masada yiyoruz yer sofrasında oturunca bacaklarım kitleniyor ama sandalyede otururkende tek bacağım yukarda olur 🫠
cokbilmismom bisenakillisinzaten elimize tabakları alip koltukta yediğimiz çok oluyor seviyoruz keyifli oluyor😂 yer soframız yok masada yiyoruz genelde yerse oturmayı hiç sevmem
NariNariKiminYari bisenakillisinzaten ay çok şükür benden birisi eşim çok dalga geçiyor ama diğer türlü rahat edemiyorum
Evaninanasi bisenakillisinzaten eşim yerde rahat edemediği için masada yiyoruz ama ben sandalyede de bağdaş kurarak oturuyorum 😅😅