elizayliz Arkadaşlar mutfagıma masa alıcam ahşap istiyorum satıcı Mutfakta pek kullanışlı olmaz ddi mermer görünümlu olanlardan tavsiye etti sandalyeler kumaştan olucak bide masa yuvarlak kullanışlı olur mu bilemedim
bisenakillisinzaten elizayliz mutfakta ahşap neden olmasın gayette güzel olur. Mermer görünümlü olandan satmak için öyle demiştir
NariNariKiminYari elizayliz yuvarlak masa kullanışlı olmuyor ama ahşabın hiç kötü bir yanını görmedim severek kullanıyorum
Boncuk-anne elizayliz 5 senedir ahşap kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim ama şöyle birşey olabilir çay bardağı izi çıkabilir yani sıcak şeylerin izi çıkabilir kalın muşamba gibi birşey kullanıyorum üstüne ölçüsünde iz olmaması için
NariNariKiminYari elizayliz hem çok yer kaplıyor hemde ulaşması daha zor ortaya ve karşıya koyulan ürünlere ulaşılmıyor
Storymoon elizayliz yengemde war bı yerde guzel durmuyor hiç sevmiyorum cevırıyorsun uymuyor bi yere yani bn sevmiyorum
Yesillimon elizayliz Masayı bilmem ama sandalyeler kumaşli olmasın pişman olursun çok pis oluyor bende var ay yeminle nefret ettim sürekli sil yıka aticam ama koydum kafaya asla ama asla kumaşli alma sandalyeleri
Mommyhann elizayliz kumaşlı sandalye almayın resmen pişmanlık şuanki aklım evlenirken olsa asla kumaslı almazdım ilerde değiştirmeyi düşünüyorum temizlemesi çok ama çok zor