ZeydsMom MiracAlpinveUmutunAnnesi sen niye dogurmadin hala? Evet daha 30 na yeni basmissin nereye doguruyon tabi 😄 ya gecmiyor ki sanki vakit. Karnim marnimda yok hamile degilim gibi hissediyom. Hani ikinci gebelikte erken cikiyodu noldu
MiracAlpinveUmutunAnnesi ZeydsMom Yoook be hepsi palavra benimde 28 de çıktı karnım tam anlamıyla bide tesetturluyum biraz bol giyiniyorum kimse anlamıyor hala 😂 Suratıma bakıp sen hamilemisin diye soran bile var 😂
ZeydsMom kirikkalp seninkine bakmamistim 🤣 alttakina bakmistim bide sinir etmisti bu yakinlarda beni o. Postuma gelip oyle yazdi bende carptm lafi 😄😂
masterchefiniz ZeydsMom kız takipçi olunca ne oluyor gerçekten bilmiyorum 😂 dilan polat gibi link atınca para veriyorlar mı 😂
twobabymom_ ZeydsMom Ayyy çok teşekkür ediyorum canım benim valla ben kimleri takip ediyorum kimleri etmiyorum inan göremiyorum
twobabymom_ ZeydsMom Yaa kaç haftalık oldun kiz sen aramızda çok bir şey yoktu sanki aklıma gelmişken sorayım
ZeydsMom twobabymom_ 15 hafta bilmem kac gun olmusumdur. 😄 İlk bebekte gunune dakikasina kadar biliyor insan hangi meyve sebze oldun falan 😂 ikincide amaan gelsinde cabucak kucagima alayim bosveriyorsun galiba 🤣
ZeydsMom MiracAlpinveUmutunAnnesi ay dimi ya. Peki cidden cikanlarda nie cikiyo. Benim ilkdede gec cikmisti. Oturmazsam belli olmuyordu. Artik gun verilecekti doktorum hala karnin nerde diyordu bana 🤣