ZeydsMom Fenomen olma hayallerimiz yarim mı kaldııı? Niye kimseyi takip edemiyorum? Fanlarim bana ozelden yaziyor takip etmek istiyorlar edemiyorlar . 🙈🤭😄 Nideeen daha yeni basliyorduk nideeen. Nayiir nolamazzzz. 😪
twobabymom_ ZeydsMom Ay sen ben kalbimin fenomenisin kiz bosver iyi oldu beni takip eden yok diye üzülmüştüm 😀
ZeydsMom Kalimbanne biz takiplesiyoruz hayatimm. Takiplestiklerim var ama daha da takiplesemiyorumm. Olmuyor artikkk 😪
ZeydsMom @NaimeYilmaz bana bunu yapamazsiniz ya takip olayi kalkti diyorlar. Dogru olamaz benim hayallerim vardi amaa
ZeydsMom MiracAlpinveUmutunAnnesi bana ne ben bi kere daha yeni isiniyordum. Uzuldum. Napayim simdi benim hayallerimi kim geri verecek
ZeydsMom MiracAlpinveUmutunAnnesi hayir bak zamaninda beni takip etseydiin simdi bas kosede iki adam vardi mavi renkte. Hic bosuna teselli etme beni. Kalbim panca pincik
ZeydsMom twobabymom_ yaaa oylemiyimm gercekten. Ama biz takiplesiyoruz iste . Yok ben seni ediyom uzulme kalbinin fenomeni seni takip ediyor merak etme sen 😄🙈
MiracAlpinveUmutunAnnesi ZeydsMom Ya takip etseler nolcak bırak ne ugrasıyosun böyle islerle 😂 Sohbet muhabbet et yeterli
twobabymom_ ZeydsMom Ayyy çok teşekkür ediyorum canım benim valla ben kimleri takip ediyorum kimleri etmiyorum inan göremiyorum
ZeydsMom Rabia_annesi kalbim panca pincik bak yapamiyorum. Sen yapa biliyormusun ki? E ben niye yapamiyorumm