16temmuzannesi melike_cinar sıkayetcı oldunuz dıme. Sonrasında bır özür falan yada herhangı bısey demedımı. Yada başka çocukları varsa onlar ne tepki verdı
melike_cinar ZeydsMom emin olun eşim de cezasını verdi onun ama biz tuttun yoksa öldürürdu gereksiz bı insan için eşimin hapse girmesini istemedim
2133ayse2133 melike_cinar kadın Cüneyt Arkın filmlerini aratmamis resmen en doğru olanı yapmış eşiniz ben suçlamak için soylemedum burda devamlı okuyoruz hep anneci erkeklerin yaptıklarını tepki verdimi diye mrak ettm
melike_cinar 2133ayse2133 evet annesi olan erkekler çok fazla ama benim eşim annesinden hiç bir annelik görmedi o yüzden onun arkasında olmazdı. Kadın sığınma evinde kaliyofu annesi ben anne sonuçta ora birakamayiz dedim eşim çok engel oldu evde huzurumuz kalmaz dedi ama ben bu kadarını beklemiyordum
melike_cinar ogretmenanne2024 hayır eşim annesini tamamen çıkarttı hayatından hatta ben bazen acaba şuan ne yapiyo o kadın diye sorduğumda bana kiziyo sen hala onu nasıl merak edebiliyorsun diye
melike_cinar Alya94 eşim hakettigini verdi tabiki şuan hukuki süreç devam ediyor ama ciddi bir ceza alması için herşeyi yapicaz
Deletedmom_215 melike_cinar o kadinla ilişkiniz nasıl suan? Esiniz ne yaptı? Çok kötü bir olay yaşamışsınız.
melike_cinar Deletedmom_215 kadınla görüşmüyoruz eşim de annesiyle bütün ilişkisini kesti ve dava actik
themotheroftwoboys melike_cinar Çok yerinde bir karar olmuş. O bedduaları kusarken düşünecekti. Cidden ömür boyu görüşmenize hiç gerek yok artık
melike_cinar lidokain eşimin bir suçu yok annesi ona da annelik yapmamış zaten annesi yüzünden neden eşimi sileyim ki zaten eşim benim arkamdaydi
mematiii melike_cinar iyi yapmış gerçekten günahını çekecektir zaten çok şükür şuan iyi ailen Allah birdaha yaşstmasın canım.🙏🏻
asellinaninannesiii melike_cinar Allah onun belasını versin , haysiyetsiz karı , tokatı çakamadın mi kız, gerçeği o an ne yapabilirsin ki
asellinaninannesiii melike_cinar Ellerin dert görmesin. Ne çingene bir kadın ya. Mahalle karısı. Ne olmuş kutlamadiysan. Zorunda misin hadsizzzz. Şimdi nasıl canim bebegin inşallah çok iyisinizdir, Rabbim geçmişin qcilarini silsin. Hep iyi olun bebeğinle inşallah ♥️🫶