ece5454 Arkadaşlar tek göğüsümde kocaman kitle gibi. Sağıyorum asla yumuşamıyor oradan süt de az geliyor doktora gittim antibiyotik ve krem verdi memeyi boşaltmak için öneriniz var mı zor durumdayım
nagihankara ece5454 Merhaba lahana alın ve buzluğa koyun onu göğsünüze soğuk bir sekilde yerleştirip ılıyana kadar bekletin çok iyi gelecektir. Ve sürekli emzirin. Umarım geçer ateşinizi de kontrol edin. Geçmeyen ateş olursa doktora gidin.
ece5454 nagihankara doktora gittim ilaç başladık anca göğüsüm hiç yumuşamadı, lahana sıcak koyun yazmış biri ılık koydum birazdan soğukta denerim teşekkürler
deryakup ece5454 buz uygulayin elinize bebek yagi surup gogsunuze masaj yapar gibi kitleleri dagitmaya calisin biraz caniniz aciyabilir bu sekilde masaj yapip sagim yaparsaniz duzelir insaallah gecmis olsun
deryakup ece5454 aynisini yasadim arkadasim hemsireydi yenidogan o yapti tamamen bosaltin gogsunuzu sonra ilik dus alin dusta masaj yapmaya devam edin ciktiktan sonra tekrar sagim yapin o gun gecer Allahin izniyle 😇
likeli ece5454 youtubeda elanur vardar’ın mastit videosunu izleyebilirsiniz ben orada anlatılanlarla açtım tıkanıklığı çok geçmiş olsun.
papatyam39_ ece5454 ayy çok üzüldüm bende bu durumu yaşamıştım çok kötü ağrısı oluyor masaj şekilde sabunlayın o düğümün dağılması için zeytinyağla ovalayın ben bu şekilde yapa yapa daha iyi oldu
ece5454 bebeklianneee şuan geliyor o zaman gelmiyordu. Öncelikle doktora gittim antibiyotik verdi. Ona ek olarak sıcak su torbası koyup öyle sağdım göğüsümü onun faydası olduğunu düşünüyorum. Banyoda taramak zeytin yağ masajı vs hiçbir işe yaramadı bende. Birde bebeğim düzgün emmiyordu sizinki emiyorsa emzirin inşallah geçer
ece5454 bebeklianneee ilk olduğumda göğüs ucumds beyazlık vardı patladı süt geldi açıldı. Bu 2. De beyazlık yoktu çok zor indi