haticefla Bebeğim 40 günlük sağlık durumumdan kaynaklı kıyafetlerini sadece doğumdan önce utulemistim doğumdan sonra hep yıkayıp giydirdim sizce bundan sonra ütü yapmalı mıyım siz yapıyor musunuz ?
rainayaz haticefla bebeğim 30 aylık, çoraplarına kadar ütülüyorum tek onun değil eşim ve kendimin de aynı şekilde.
mondecaidensecmeler haticefla valla tek doğumdan önce utuledim giysileri oda hastane çıkışı sürekli utuleyecek firsatim olmadi
melis10 Kurutma makinesinde kurutuyosan o ütü yapıyor zaten ama askıda kurutuyosan bence ütüle en azından atletlerini
zubeydemny Ben Kazanlı ütü alinca daha kolaylasti imkan varsa onu tavsiye ederim enne olduktan sonra daha kolaylasiyor o zaman ütü yani en azından tenine değen kısımlar utulenebilir. Bir de yıkama bittikten sonra durulama yapiyorum doktor tavsiye etmişti.
haticefla rainayaz helal olsun valla ben tuvalete vakit bulamıyorum malesef kıyafetler yıkanıyor katlayıp yerine bile koyamiyorum nasıl bir yol izliyorsunuz ev işlerinde ? Takdir ettim doğrusu maşallah ☺️
rainayaz haticefla ben genelde bütün işlerimi akşamdan yaparım. Ev temizliğini vs sabah da sadece süpürür silerim hep bu rutinde ilerliyorum. Tabi arada yapmadığım zamanlar da oluyor yorgun hissediyorum. Ütümü de akşamları yaparım bebeğim uyuduktan sonra. Kulaklığı takıp müzik dinleyince daha hızlı yapıyorum 😂
haticefla rainayaz bende deneyeyim akşam yapmayı bakalım teşekkür ederim duzene sokmam gerek artık ev elden gidiyor yoksa 😂