kelebegiminannesiyim atam1938 köri soslu tavuk Zerdeçallı makarna Salata Kızıma da Sade tavuk sade makarna tarhana çorbası
MrzBaby Ben kaynanama gidecem artık neyaparsak bilmiyorum 😂 ben çiğköfte çok severim güzel yapar kaynanam belki onu yaparız yanına da çorba fln
atam1938 MrzBaby Çiğköfteye bayılırım ama eşim köfte tarzını hiç sevmiyor onu ben komşucuklarla yerim anca 😂😂
BalkizimBaloglum2 atam1938 bizim evdede her hafta pişiyor şükür çocuklarımın sevdiği tek sebze yemeği 🤕😅
MrzBaby atam1938 Biz urfalıyız bide güzel yaparız 😍 evde patates tavası vardı bende onu götürdüm köfte çorba ayran yaptık 😍 beni. Eşimde pek sevmez köfte
kader539_ Mercimek çorbası yapmayı düşünüyorum inşallah yanına da ıspanak .kızım ıspanak sevmiyor çorba içer yeter çok şükür
bikupakahvee atam1938 dünden kalan 2 tane biber dolmam ve mercimek çorbası var annemde bende kalcak yanına tavuk sote ve pilav salata
birbalannesi099 atam1938 kendime bamya kocama İzmir köfte yanına salata belki şehriye çorbası yaparım bide salata yeter bence ilk defa son dkka karar vermedigim bı gün 😁
Kuzey_Melis_Momm atam1938 Bizde menüye oğlum karar veriyor 😊😊 Akşama yine bol malzemeli noodle yiyecekmişiz 🤣🤣
hndathn atam1938 dünden tavuklu pilavım var yanına da taze nanelı bır kuru fasulye yaptım havuç tarator yapıcam bır de turşu ayran yeter elhamdülillah