gzm_42 HappyKids katıldım inşallah hayırlısı olur umre parası biriktiriyorum bana çıkarsa çok mutlu olurum şans herkese bol şans inşallah güzel kardeşlerim 🥰
Motherofahsen HappyKids ben aptamile oy vermistim geri cekmek istiyorum oyumu nasıl yapabilirim ilgilenirmisiniz????? burayı ele gecirmisler görmüyorsunuz birsürü hesap var sadece aptamili öven😖😠 @HappyKids @HappyKids @adm
[silindi] Motherofahsen Geri alınabiliyor mu acaba? Eğer alınabiliyorsa bende aptamilden oyumu geri çekmek isterim oyuncu bir firma👎🏻 @HappyKids
Aysem22 [silindi] noldu? Anlamadım bişey bende aptamil kullanıyorum kızım kilo almıyor hep kabız. Mamada bişeymi cıktı yoksa :(
NaimeYilmaz Aysem22 Çekiliş tamamlandıktan sonra ufak bir kontrol işlemimiz olcak. Ondan sonra açıklanacak🙏
[silindi] Aysem22 Ya burda bir sürü hesap açıp kendi mamalarını övüyorlar. Diğer mamaları kötülüyorlar. Dün fark edildi. Şaştık kaldık hepimiz. Büyük oyun kurmuşlar 😔 Annelerin duygularıyla oynuyorlar rwsmen
Aysem22 [silindi] aa nerde yapıyorlar bunu anlamadım orayı? Hem Neden böyle bişey yapsınlarki. Bir sürü anne var burda sonuçta. Aptamil kullananda çoktur.
Nubu364677 [silindi] aman Allah'ım ne saçmalık ayrıca herkez burayı reklam yeri görüyor insanlar salak mı canım hemen bakayım mama postuna
[silindi] Aysem22 evet bizde ona şaşırdık zaten. Hani koskoca yılların markasına hiç yakışmadı👎🏻 adminlerin sabitlediği mama postlarına bak orda ifşa ettik hesapları. İnceleyin anlarsınız sizde