alieray2608 Kızlar bebeğim 16 aylık pazar günü ateşlendi 38.5 hastaneye gittik serum taktı, kan tahlili temiz çıktı. Dolven calpol dönüşümlü verdi ama hâlâ ilacın etkisi geçince 37.5-38 arası ateşi çikiyor. Böyle durumda olan var mıydı ne yapmalıyım😔
Snp57asel alieray2608 benim kızımda öyleydi enfeksiyon ateş yaparmis bizimkininde tahlilleri temizdi doktorumuz öyle dedi ama e nabizdan bakmıştım orta düzeyde enfeksiyonu gözüküyordu benimki 39.6 ya kadar çıkmıştı havale geçirecek diye çok korktum olmadi çok şükür bu süreçte soğuk su uyguladim her yerine 4 saatte 1 calpol verdim öyle öyle düştü dolven iyi değilmiş öyle duydum da
aysegul_my alieray2608 kulak yada bogaz enfeksiyonu vardir geçen gün kizimda öyle oldu doktora gittik bogaz demişti atesi cok sık yükseliyodu kolay kolay düşmüyodu ozellikle başi atesi yüksekti vucudu normal gibiydi meger kulak enfeksiyonu olmuş yavrum 13 ayliğiz 3 gün ateş yapti 4 saatte bir dönüşümlü verdim doktoruda öyle dedi eger ateş 6 saatte bir çikiosa sadece calpol ver ama 3 veya 4 saatte bir cıkıyosa dönüsumlu ver dedi antibiyotikle birlkte 3. Gün ateşi azaldi